مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم:

۸ جلوه هویتی برای شهر قم مشخص‌شده است

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم گفت: ۸ جلوه زیارتی، تمدنی، انقلابی، علمی پژوهشی، ایثار و شهادت، فرهنگی هنری، گردشگری و بین‌المللی برای استان قم در نظر گرفته‌شده است.

مهدی کلانترزاده

به گزارش خبرگزاری موج قم، مهدی کلانترزاده در دومین جلسه ساماندهی مبادی ورودی شهر قم، اظهار داشت: با تأکیدات استاندار و شهردار قم، هفته گذشته جلسه‌ای برای ساماندهی ورودی‌ها در حوزه هویتی و سمعی بصری و با موضوع تبلیغی با حضور مسئولان مربوطه استانی و شهری برگزار شد.

وی با بیان اینکه راهداری موظف شده تعدادی سازه برای کارهای فرهنگی و فضاسازی‌ها در اختیار قرار دهد، یادآور شد: "قم حرم اهل‌بیت(ع)" به‌عنوان شعار محوری برای این فعالیت‌های تبلیغی در نظر گرفته‌شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری قم ادامه داد: متأسفانه برخی نگاه‌ها به حوزه فرهنگی سلیقه‌ای است و در این شرایط نمی‌توان انتظار کارهای بلندمدت در حوزه هویتی و فرهنگی و اجتماعی داشت و دستگاه‌های مختلفی در حوزه فرهنگی دارای مسئولیت بوده که آن‌چنان پای‌کار این فعالیت‌ها نیستند.

وی با تأکید بر اینکه کمیته‌ای برای تهیه محتوا تشکیل و دو رنگ طلایی و فیروزه‌ای برای شهر قم انتخاب شد، اضافه کرد: ۸ جلوه زیارتی، تمدنی، انقلابی، علمی پژوهشی، ایثار و شهادت، فرهنگی هنری، گردشگری و بین‌المللی برای استان قم در نظر گرفته‌شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه