سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

پیام سردار موحد به مناسبت روز جهانی مسجد

فرمانده سپاه قم به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی مسجد پیامی صادر کرد.

سردار محمدرضا موحد

به گزارش خبرگزاری موج قم، سردار محمدرضا موحد به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی مسجد پیامی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

«بسمه تعالی

«مسجد اهمیت دارد، پایگاه است؛ همچنان‌که معروف شده در زبانها واقعاً پایگاه است. نه‌ فقط پایگاه برای فلان مسئله‌ اجتماعی، بلکه‌ مسجد می‌تواند پایگاه همه‌ کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی، انسان‌سازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابله‌ با دشمن و زمینه‌سازی برای ایجاد تمدن اسلامی و بصیرت‌افزایی افراد؛ و هَلُمَّ جَرّا. مسجد یک چنین جایگاهی است.» (مقام معظم رهبری در دیدار ائمه جماعت تهران ۱۳۹۵/۵/۳۱)

مساجد به‌عنوان یک کانون معنوی و مقدس نقش بی‌بدیلی در مبارزه و روشنگری در برابر هجمه سنگین دشمنان در جنگ شناختی، تعمیق معارف دینی و همچنین پاسخگویی به شبهات و سؤالات نسل جوان دارد و در این بین ائمه جماعات بیش از سایر ارکان مسجد، وظیفه و رسالت دارند.

مسجد یک پایگاه و مرکز مقدس برای انسان‌سازی و جامعه‌سازی است و در طول تاریخ همیشه به‌عنوان یک نهاد مقدس و تأثیرگذار در تحولات سیاسی، اجتماعی و حتی اقتصادی مورد توجه بوده است. در دوران دفاع مقدس نیز مساجد نقش ماندگاری از خود برجای گذاشته‌اند، شرح حال شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس نشان می‌دهد که اکثریت آنها ارتباط تنگاتنگی با مساجد و برنامه‌های آن داشته‌اند.

مساجد در دوران انقلاب اسلامی نیز از همان ابتدا با ابتکار امام راحل به‌عنوان محور بسیاری از اقدامات در سررشته امور قرار گرفت و توانست در بسیج همگانی و ایجاد همبستگی ملی نقش کم‌نظیری را ایفا کند.

در شرایط امروز نیز که دشمن کانون خانواده، دین، معنویت و اتحاد ملی ما را هدف گرفته، نقش و اهمیت توجه به مساجد و رسیدگی به امور و  نیازهای آن و جذاب‌سازی بیشتر این نهاد مقدس و مذهبی برای حضور بیشتر جوانان، بیش از همیشه مشخص شده است و در همین راستا اولین آیین ملی تکریم فعالان مسجد با محوریت شخصیت شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده که از تربیت‌یافتگان درخشان مسجد است، امروز ۳۰ مردادماه در مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد و امید است سرآغاز فصلی نو در نقش راهبردی مساجد باشد.

سردار محمدرضا موحد

فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب(ع)»

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه