سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

یک میلیون و ۶۰۰ هزار سفر در قم انجام شد

استاندار قم گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار سفر در قم انجام شد.

شاهچراغی

به گزارش خبرگزاری موج قم، سیدمحمدتقی شاهچراغی روز جمعه در بازدید از مرکز کنترل ترافیک شهرداری و اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای قم، در گفت و گو با خبرنگاران بیان کرد: ورودی و خروجی خودروها در محورهای مواصلاتی قم از ۲۵ اسفندماه تا ۵ فروردین ماه جاری بیش از ۵۰ درصد رشد کرده است.

استاندار قم با بیان اینکه تلاش می شود در سال جاری نقاط حادثه خیز باقی مانده در محورهای مواصلاتی استان اصلاح شود، تصریح کرد: در کنار رفع نقاط حادثه خیز باید رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و بستن کمربندی ایمنی و سرعت مطمئنه نیز توسط رانندگان جدی گرفته شود.

وی با اشاره به خدمات ستاد تسهیلات سفر شهرداری قم نیز گفت: بدلیل تقارن مناسبت های مختلف ملی و مذهبی هماهنگی های مطلوبی از چندماه گذشته شکل گرفته و همراهی های بین دستگاهی نسبت به سالهای گذشته بهتر شده است.

استاندار قم با تاکید بر کمبود زیرساخت های گردشگری در قم، یادآور شد: برای جبران بخشی از کمبودهای اقامتی در این استان، فضای تعدادی از مدارس و سالن های ورزشی به این امر اختصاص پیدا کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر