سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

ارتباط با دشمنان نیازمند معرفت و اقتدار است

نماینده ولی فقیه در استان قم گفت: برائت از دشمنان به معنی قطع روابط اقتصادی و انسانی با آنها نیست بلکه نیازمند معرفت، ظرافت و اقتدار است اگر ما به اهل بیت(ع) متوسل شویم آنها راه را برای ما باز می کنند.

آیت الله سید محمد سعیدی

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، اظهار کرد: حضور محبان اهل بیت(ع) در حرم‌ها و رفتن به زیارت آنها به معنی تأسی به اهل بیت(ع) در زندگی است.

وی با بیان اینکه در زیارتنامه حضرت معصومه سلام الله علیها آمده است که ما با حب اهل بیت(ع) به خدا تقرب می جوییم و از دشمنان خدا اعلام برائت می‌کنیم، گفت: محبت و برائت دو بال ایمان هستند و هر دو با هم و در کنار هم مؤثر است بنابراین نمی توان ادعا کرد که محب اهل بیت(ع) هستیم اما از دشمنان خدا و اهل بیت(,) برائت نمی جوییم.

نماینده ولی فقیه در استان قم یکی از وظایف وزارت امور خارجه را نشان دادن محبت‌ها و برائت‌ها در نظام اسلامی دانست و افزود: باید تفاوت ما با کسانی که از نظر اعتقادی و فکری در دایره محبت اهل بیت(ع) نیستند مشخص شود تا کسانی که مؤمن نیستند گمان نکنند که ما بی خط و بی رنگ هستیم.

وی افزود: برائت از دشمنان به معنی قطع روابط اقتصادی و انسانی با آنها نیست بلکه نیازمند معرفت، ظرافت و اقتدار است و اگر ما به اهل بیت(ع) متوسل شویم آنها راه را برای ما باز می کنند.

سعیدی با بیان اینکه ما به کمک خداوند و اهل بیت(ع) برای حفظ نظام امیدوار هستیم، افزود: مردم به این دولت و نظام اعتماد دارند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه