سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

مشاور وزیر بهداشت:

حضور بی حد و مرز بسیج در طرح شهید سلیمانی

دکتر ابرازه گفت: طرح شهید سلیمانی به عنوان گام چهارم مبارزه با بیماری کرونا معرفی شد و بسیج در این طرح بی حد و مرز حضور دارد.

علی ابرازه

به گزارش خبرگزاری موج قم، دکتر علی ابرازه مشاور وزیر بهداشت در جلسه کمیته عملیاتی مبارزه با کرونا حوزه بسیج شهید قربانی قم گفت: طرح شهید سلیمانی به عنوان گام چهارم مبارزه با بیماری کرونا معرفی و از اول آذر ماه ابلاغ شد.

وی ادامه داد: این طرح به صورت مشترک توسط سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت انجام می‌شود و هدف اصلی از این طرح قطع زنجیره انتقال ویروس است که متعاقباً باعث کاهش تعداد مبتلایان تعداد بستری‌ها و نهایتاً کاهش تعداد فوتی‌ها خواهد بود.

در این طرح با همکاری سازمان بسیج مستضعفین، سازمان هلال احمر و کلیه سازمان‌های مردم نهاد، خیرین و خود مردمی که در محل حضور دارند اجرا می‌شود در واقع این طرح مبتنی بر محله یا محله محور هست که ما بتوانیم از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های خود مردم در محله استفاده بکنیم.

وی ادامه داد:این طرح در ۳ حیطه مراقبت ؛ نظارت و حمایت تعریف شده که حیطه مراقبت دو وظیفه دارد که رهگیری مبتلایان هست که ما ببینیم کسی که مبتلا است اطرافیان و خانواده اش ممکن است مبتلا شوند یا نه و بعضی هم ممکنه که این افراد در خانه نیاز به ویزیت و مراقبت داشته باشند که تیم‌ها اعزام می‌شوند و بیماران را ویزیت میکنند.

ابرازه افزود:در حیطه نظارت پایش اصناف در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای با همکاری بسیج و سازمان هلال احمر انجام گیرد.

وی ادامه داد: در بحث حمایتی که محور بسیج و فرماندهی آن نیز فرمانده سپاه استان است، به صورت محله محور و هر مسجد یک پایگاه سلامت انجام میشود که در این طرح لیست مبتلایان به کرونا از طریق مراکز بهداشتی ما به قرارگاه بسیج اعلام می شود و بلافاصله پیگیری می‌کنند و برای نیازمندان کمک معیشتی ارسال می‌کنند و آن‌هایی که نیاز دارند که یک سری اقدامات مثل خرید خارج از منزل داشته باشند و سالمند هستند این عزیزان بسیجی این کار را انجام می‌دهند.

ابرازه با توجه به گستردگی این طرح و محدودیت تعداد کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و بهداشت محیط و حرفه‌ای گفت: بسیج بی حد و مرز و هر چقدر که توانست کمک کرد و در موضوع حمایت که کاملا حمایت میکند و در مراقبت نیز با توجه به این که پرستار به تعداد کافی و یا مراقبت بهداشتی نداریم وبسیج طبیعتا به خاطر زیرساخت‌های شبکه‌ای که در کشور وجود دارد و در همه ابعاد و بحران‌های مختلف کمک کرده در اینجا هم به خوبی از اسفند ماه ۹۸  ورود پیدا کرده و در این طرح منسجم‌تر و منظم‌تر وارد عمل شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر