سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

سرپرست امور معماری و شهرسازی شهرداری قم اعلام کرد:

کاهش ساخت نماهای رومی در شهر قم

سرپرست امور معماری و شهرسازی شهرداری قم با اشاره به تصمیم شهرداری قم بر جلوگیری از ساخت نماهای رومی در شهر اظهار کرد: در کمیته سیما و منظر و کمیسیون ماده پنج تصمیم گرفته شد که ساخت نماهای رومی در شهر قم متوقف شود.

سرپرست امور معماری و شهرسازی شهرداری قم

سرپرست امور معماری و شهرسازی شهرداری قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج از قم با اشاره به تصمیم شهرداری قم بر جلوگیری از ساخت نماهای رومی در شهر اظهار کرد: در کمیته سیما و منظر و کمیسیون ماده پنج تصمیم گرفته شد که ساخت نماهای رومی در شهر قم متوقف شود.

وی با بیان اینکه طبق مصوبه کمیسیون ابلاغیه‌ای به مناطق و نظام مهندسی و راه و شهرسازی ارسال شد که نباید از این نماها در شهر استفاده شود افزود: در همین راستا در پی اقدام گروه کنترل ساختمان ساخت تعدادی از نماها متوقف شد و شهرداری به طور جد با این تخلفات برخورد خواهد کرد.

غلامرضا جانقربان با تاکید بر اینکه کنترل‌ها و اقدامات مثمر ثمر بوده و امروز شاهد کاهش اینگونه‌ نماها در شهر قم هستیم، خاطرنشان کرد: توقف برخی پروژه‌ها موجب ایجاد تغییرات شده اما هنوز مسیر طولانی در پیش داریم.

وی اذعان کرد: این کار امری سودجویانه است چرا که این نماها هزینه بیشتری را به مالکان تحمیل می کند و بابی برای سودجویی از مردم شده است.

سرپرست امور معماری و شهرسازی شهرداری قم با تاکید بر اینکه عزم شهرداری بر افزایش نماهای ایرانی و اسلامی در شهر قم است اظهار کرد: شهر مقدس قم به عنوان ام‌القرای جهان اسلام باید در نظر معماری شهری نیز ویژه و خاص باشد و به نمادی اسلامی در کشور تبدیل شود.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه