تشکیل ۶ پرونده تخلف برای مشاوران املاک اردبیل در گشت مشترک تعزیرات
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از تشکیل ۶ پرونده تخلف برای مشاوران املاک این شهر در جریان گشت مشترک نظارتی خبر داد و گفت: این پروندهها پس از بازرسی از ۱۰ واحد صنفی و در پی شکایت شهرداری اردبیل، با اتهاماتی از جمله گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور و رعایت نکردن نظامات صنفی تشکیل شده است.
، علی رحیمیآذر در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: گشت مشترک سیار شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان اردبیل از واحدهای صنفی مشاوران املاک بازدید و بازرسی کرد.
وی افزود: در این گشت و در پی شکایت شهرداری اردبیل، ۱۰ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که در نهایت برای ۶ واحد پرونده تخلف تشکیل شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل با اشاره به نوع تخلفات ثبتشده، گفت: اتهامات گزارششده شامل عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، گرانفروشی و رعایت نکردن نظامات صنفی بوده است.
رحیمیآذر تأکید کرد: گشتهای مشترک و بازرسیهای نظارتی با هدف صیانت از حقوق شهروندان، برخورد قانونی با تخلفات صنفی، ایجاد شفافیت در فعالیت واحدهای اقتصادی و نظارت بر اجرای قوانین و مقررات در حوزه مشاوران املاک بهصورت مستمر ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر