سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

مدیر کل شیلات استان اردبیل خبر داد:

تولید ۵ میلیون تخم چشم‌زده و ۲ میلیون بچه‌ماهی سردآبی در مشگین‌شهر

مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های یکی از بزرگ‌ترین مراکز تکثیر ماهیان سردآبی شمال‌غرب کشور در مشگین‌شهر گفت: در سال جاری حدود ۵ میلیون تخم چشم‌زده و نزدیک به ۲ میلیون قطعه بچه‌ماهی سردآبی در این مرکز تولید شده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این مجموعه در حوزه آبزی‌پروری است.

رها سازی بچه ماهی
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، محمد اله بخش در بازدید از مرکز تولید بچه‌ماهیان سردآبی مشگین‌شهر، این مجموعه را یکی از بزرگ‌ترین مراکز تکثیر ماهیان سردآبی در شمال‌غرب کشور دانست و از برنامه‌ریزی برای افزایش تولید در سال جاری خبر داد.

مدیر کل شیلات استان اردبیل اظهار کرد: در این مرکز، ماهیان تمام ماده تکثیر می‌شوند و بچه‌ماهی‌ها از وزن یک تا ۱۵ گرم در مجموعه موجود هستند که ظرفیت مناسبی برای تأمین نیاز مزارع پرورش ماهی استان و مناطق همجوار فراهم کرده است.

وی افزود: در سال جاری حدود ۵ میلیون تخم چشم‌زده و نزدیک به ۲ میلیون قطعه بچه‌ماهی سردآبی در این مرکز تولید شده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این مجموعه در حوزه آبزی‌پروری است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل با بیان اینکه این مرکز از ظرفیت‌های مهم اقتصادی و تولیدی شهرستان مشگین‌شهر و استان به شمار می‌رود، گفت: تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از حمایت‌های موجود، به‌ویژه در حوزه پدافند غیرعامل و توسعه زیرساخت‌ها، زمینه افزایش تولید و ارتقای توان تکثیر در این مجموعه را فراهم کنیم.

اله‌بخش همچنین از حرکت شیلات استان به سمت توسعه و تکثیر گونه‌های بومی و ایرانی خبر داد و افزود: سیاست‌گذاری‌های انجام شده در این راستا دنبال می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم امسال شاهد افزایش تولید در این مزرعه و تقویت جایگاه آن در صنعت آبزی‌پروری کشور باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه