سرخط خبرها
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است
  • رونمایی از اپلیکیشن نیرومند/ دانش‌آموزان، سفیران فرهنگ مصرف صحیح انرژی
  • افزایش ۶۶۸ مگاواتی ظرفیت تولید برق در هفته گذشته
  • هرمز برای آمریکا گران تمام شد
  • بزرگ‌ترین پایگاه داده اقتصادی کشور ایجاد شد
  • هشدار سازمان امور مالیاتی درباره پیامک‌های جعلی دریافت گواهی امضا
  • کاظمی: اجازه نمی‌دهیم شرایط جنگی آموزش کشور را مختل کند
  • اولین آلبوم موسیقی تئاتر منتشر شد
  • تشکیل ۵۹ پرونده قضائی برای مدیران شرکت‌های تراستی
  • شجاعی: ادامه کار با قلعه‌نویی قطعی نیست؛ هفته آینده تصمیم می‌گیریم
  • ‍ هما پروازهای اربعین به نجف را از ۱۴ ایستگاه کشور انجام می‌دهد
  • بازگشایی مجلس پس از ۵ ماه: دستورکار با شرایط جنگی همخوان نیست
  • وزیر ارشاد: ماهانه ۱۰۰ میلیارد تومان به هنرمندان پرداخت می‌شود

تاکید معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل بر پرهیز از موازی‌کاری در برنامه های فرهنگی و اجتماعی

معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل بر ارائه برنامه عملیاتی برای سالجاری از سوی دستگاههای اجرایی در خصوص تقویت سرمایه اجتماعی و پرهیز از موازی کاری در برنامه های فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، ابراهیم امامی در جلسه شورای اجتماعی استان اظهار کرد: اتحاد و انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی باید فراتر از نگاه سیاسی و سازمانی مد نظر باشد.

وی اولویت بندی مسائل اجتماعی ،تدوین برنامه عملیاتی برای تقویت سرمایه اجتماعی و شیوه مداخلات دستگاهها برای ارتقای سرمایه اجتماعی را از جمله ضرورت های اقدام دستگاهها در سالجاری عنوان کرد.

معاون استاندار اردبیل پرهیز از موازی کاری در حوزه برنامه های فرهنگی و اجتماعی را یادآور شد و گفت: دستگاههای اجرایی باید با همگرایی در راستای رفع شکاف و فاصله گفتمان نسلی اقدام و برای کاهش بحران های هویتی که به صورت مسائل اجتماعی نمایان می شود ،اقدام کنند.

امامی جلب مشارکت مردمی در اجرای برنامه فرهنگی، اجتماعی برای تقویت سرمایه اجتماعی را یادآور شد و تصریح کرد: همکاری تیم های محله محور برای حل مشکلات و مسائل اجتماعی و فرهنگی که در تقویت سرمایه اجتماعی حائز اهمیت است ،نیز باید مد نظر دستگاه های فرهنگی باشد.

 وی با اشاره به حضور گسترده مردمی در میدان و نمایشگاه انسجام و اتحاد ملی در جنگ تحمیلی سوم ،این میدان داری را هم راستا با گام های تیم مذاکره کننده و نیروهای سلحشور نظامی دانست.

معاون سیاسی استاندار اردبیل افزود: مردم با سلایق مختلف در تجمع اتحاد شبانه شرکت می کنند و این موضوع نشانگر اتحاد و انسجام ملی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه