فعالیت‌های آموزشی حضوری تمامی مدارس و دانشگاه‌های شهر اردبیل فردا تعطیل است

به دلیل افزایش غلظت آلاینده‌ها، بنا بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی حضوری در تمامی مدارس و دانشگاه‌های شهر اردبیل طی روز شنبه ۸ آذر تعطیل است.

تعطیلی مدارس و دانسگاها
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، جانشین رئیس کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اردبیل‌ اعلام کرد: با توجه به هشدارهای صادرشده از سوی ادارات کل حفاظت محیط زیست و هواشناسی مبنی بر پایداری جوی وغلظت آلاینده‌ها، بنا بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، فعالیت‌های آموزشی حضوری در تمامی مدارس و دانشگاه‌های شهر اردبیل طی روز شنبه ۸ آذر تعطیل   است.

فرهاد سبحانی گفت: بر همین اساس، مهدهای کودک و مراکز جامع سنجش نیز فردا تعطیل اعلام می‌شود و هیچ‌گونه فعالیت حضوری در این بخش‌ها انجام نخواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل از شهروندان خواست از فعالیت‌های ورزشی در فضای باز پرهیز کرده و افراد دارای مشکلات قلبی و تنفسی از تردد در مرکز شهر خودداری و هنگام تردد از ماسک استفاده کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه