English

کشف و جمع‌آوری ۱۷۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در اردبیل

با هوشیاری و اشراف پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان اردبیل و با ورود به‌موقع و قاطعانه دادستانی شهرستان نمین، ۱۷۳ دستگاه ماینر غیرمجاز استخراج رمزارز در یکی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل کشف و جمع‌آوری شد.

جمع دآوری ماینر در شهرک صنعتی اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

 به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق استان اردبیل،  متخلفان با سوء‌استفاده از سوله متروکه یک کارخانه و با پوشش مرکز مجاز استخراج رمزارز، اقدام به سرقت برق از شبکه اصلی شهرک صنعتی کرده و از انرژی مصرفی به‌صورت غیرمجاز برای فعالیت دستگاه‌های ماینر استفاده می‌کردند.

در این عملیات که با حضور کارشناسان حراست و اکیپ‌های مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل انجام شد، ضمن توقیف تجهیزات غیرمجاز، پرونده این تخلف برای رسیدگی قضایی و برخورد قانونی با عوامل دخیل در اختیار مراجع ذی‌صلاح قرار گرفت.

گفتنی است، شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در ماه‌های اخیر با همکاری نهادهای امنیتی و قضایی، برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز را با هدف صیانت از شبکه برق و جلوگیری از اتلاف انرژی در دستور کار خود قرار داده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه