سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

استاندار اردبیل:

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی در اولویت است / استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی

استاندار اردبیل از اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر ریاست جمهوری برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان خبر داد و افزود: این اعتبارات باید با اولویت‌بندی صحیح و در چارچوب تدبیر اداره کل ورزش و جوانان هزینه شود تا تکمیل سالن‌ها، استخرها و فضاهای ورزشی به سرانجام برسد.

استاندار اردبیل در جلسه شورای عالی ورزش
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، مسعود امامی یگانه،  در جلسه شورای عالی ورزش استان اظهار کرد: انتظارات از جامعه ورزش اردبیل بیش از وضعیت فعلی است و باید با هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها، مطالبات این حوزه برآورده شود. شورای عالی ورزش صرفاً محدود به اداره کل ورزش و جوانان نیست و اعضای این شورا باید نهایت همکاری و تعامل را برای تحقق اهداف ورزشی استان داشته باشند.

وی با اشاره به اهمیت انسجام جلسات شورای عالی ورزش در سطح استان و شهرستان‌ها گفت: لازم است جلسات به صورت مستمر و با محوریت فرمانداران برگزار شود تا مشکلات و مطالبات ورزشکاران در سطح محلی نیز پیگیری و حل و فصل شود.

استاندار اردبیل از اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر ریاست جمهوری برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی استان خبر داد و افزود: این اعتبارات باید با اولویت‌بندی صحیح و در چارچوب تدبیر اداره کل ورزش و جوانان هزینه شود تا تکمیل سالن‌ها، استخرها و فضاهای ورزشی به سرانجام برسد.

وی همچنین بر ضرورت توجه به ورزش قهرمانی تأکید کرد و گفت: برای حمایت از مدال‌آوران، لازم است کارگروهی ویژه تشکیل و سازوکاری شفاف با مشارکت فرمانداری‌ها و دستگاه‌های مرتبط تعریف شود. به همین منظور آیین‌نامه پیشنهادی برای تأمین مالی از طریق بنگاه‌های اقتصادی و خیرین ورزشی در دستور کار قرار دارد.

امامی یگانه با بیان اینکه بخش خصوصی باید در توسعه ورزش بیش از گذشته نقش‌آفرین باشد، تصریح کرد: این امر به توسعه  امکانات ورزشی منجر می‌شود، همچنین، سالن‌های ورزشی دستگاه‌های اجرایی نیز صرفاً در اختیار کارکنان نبوده و با برنامه‌ریزی منسجم در اختیار عموم مردم محلات، بانوان و آقایان قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تأمین خوابگاه ویژه بانوان ورزشکار خاطرنشان کرد: با همکاری معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری، پیگیری لازم برای فراهم کردن شرایط اسکان مناسب و خوابگاه‌های بانوان در حال انجام است.

استاندار اردبیل در پایان بر ضرورت انسجام هیئت‌های ورزشی، مجمع خیرین ورزشی و صندوق حمایت از ورزش استان تأکید کرد و گفت: برگزاری مراسم‌های تجلیل از قهرمانان باید در شأن ورزشکاران اردبیلی بوده و  حمایت‌های لازم صورت گیرد.

گفتنی است در پایان این جلسه  از تعدادی از ورزشکاران و فعالان این عرصه تجلیل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه