سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

شتاب در مدرسه‌سازی اردبیل با مشارکت خیرین و صنایع بزرگ

سرپرست نوسازی مدارس استان گقت: پروژه‌هایی که با حمایت خیرین، بانک‌ها و مجموعه کشت و صنعت مغان در حال اجراست نقش مهمی در تحقق عدالت آموزشی استان ایفا می‌کند.

لامعی جوان مدیر کل نوسازی مدارس اردبیل
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، امیر لامعی‌جوان سرپرست نوسازی مدارس استان در  شانزدهمین جلسه نهضت بزرگ مدرسه‌سازی اردبیل که با حضور  معاون عمرانی استاندار،فرمانداران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد، اظهار کرد: منطقه ایران‌آباد اردبیل به‌عنوان یکی از محروم‌ترین مناطق دانش‌آموزی، نیاز فوری به فضای آموزشی جدید دارد و هماهنگی‌های لازم برای تأمین زمین و آغاز عملیات احداث مدرسه در حال انجام است.

وی همچنین از پیگیری دو پروژه خیرساز در شهرک مخابرات و شهرک ساحلی خبر داد و افزود: این مدارس با مشارکت خیرین نیک‌اندیش، دکتر جلالی و محسنی‌راد احداث خواهند شد.

لامعی جوان با اشاره به اقدامات مجموعه کشت و صنعت مغان اظهار کرد: این مجموعه مسئولیت ساخت دو مدرسه ۱۲ و ۶ کلاسه را برعهده گرفته و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شده است. همچنین در پروژه مدرسه دارالفنون ۲، بانک پاسارگاد به‌عنوان پشتیبان مالی معرفی شده است.

وی در ادامه از بررسی طرح‌های مولدسازی در شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر و پارس‌آباد خبر داد و گفت: این طرح‌ها می‌تواند نقش مهمی در توسعه و نوسازی فضاهای آموزشی استان ایفا کند.

در این جلسه فرماندار خلخال نیز از وجود ۱۶ پروژه مدرسه‌سازی در این شهرستان خبر داد و افزود: پنج پروژه آماده تحویل است و شش پروژه دیگر تا آذرماه تکمیل خواهد شد.

در جمع‌بندی مباحث، سبحانی معاون عمرانی استاندار اردبیل تأکید کرد: پروژه‌هایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد باید در اولویت تکمیل قرار گیرند تا گامی مؤثر در کاهش محرومیت آموزشی استان برداشته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه