English

اطلاعیه مهم جهاد کشاورزی اردبیل برای گندم‌کاران و جوکاران؛

ضدعفونی بذور خودمصرفی قبل از کشت الزامی است

سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در اطلاعیه‌ای از کشاورزان گندم‌کار و جوکار خواست برای پیشگیری از شیوع بیماری‌های قارچی، بذور خودمصرفی را قبل از کشت ضدعفونی کنند.

ضدعفونی بذور خودمصرفی قبل از کشت الزامی است
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

  به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، تهیه بذر سالم و عاری از بیماری نخستین گام در مدیریت بیماری‌های قارچی بذرزاد به‌ویژه انواع سیاهک‌ها است. بر همین اساس به کشاورزان توصیه می‌شود حتی‌الامکان از بذور گواهی‌شده برای کشت غلات استفاده کنند.

در این اطلاعیه تأکید شده است در صورتی که کشاورزان از بذور خودمصرفی بهره می‌گیرند، لازم است پیش از کشت با انجام عملیات بوجاری و ضدعفونی با قارچ‌کش‌های توصیه‌شده، از بروز بیماری سیاهک و آلودگی مزارع جلوگیری کنند.

کارشناسان جهاد کشاورزی استان معتقدند رعایت این توصیه‌ها می‌تواند نقش مؤثری در کاهش خسارات ناشی از بیماری‌های قارچی و افزایش بهره‌وری مزارع گندم و جو داشته باشد.

کشاورزان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نوع قارچ‌کش‌های مناسب و شیوه صحیح مصرف آن‌ها می‌توانند به مراکز جهاد کشاورزی محل سکونت خود مراجعه کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه