سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

پرونده تخلف ۲۶۸ واحد صنفی در اردبیل به تعزیرات ارجاع شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از شناسایی و تشکیل پرونده تخلف برای ۲۶۸ واحد صنفی به ارزش بیش از ۶۳ میلیارد ریال خبر داد و گفت: در پی افزایش تیم‌های بازرسی، طی شش روز گذشته بیش از ۹۶۵ واحد صنفی در سطح استان مورد بازرسی قرار گرفته‌اند.

واحد صنفی و تولیدی
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، مسعود  ایرانی از تشکیل ۲۶۸ پرونده تخلف صنفی در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: در جریان این تخلفات، ارزش ریالی پرونده‌ها به ۶۳ میلیارد و ۸۱۶ میلیون ریال رسیده و تمامی آن‌ها جهت رسیدگی و صدور حکم به تعزیرات حکومتی معرفی شده‌اند.

وی افزود: در پی افزایش تعداد اکیپ‌های بازرسی این اداره‌کل، در مدت شش روز، بالغ بر ۹۶۵ واحد صنفی در سطح استان توسط بازرسان و کارشناسان رصد و بازرسی شده است.

ایرانی با اشاره به اصناف هدف در طرح تشدید بازرسی گفت: واحدهای نانوایی، قصابی، مرغ‌فروشی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها از جمله صنوفی هستند که به‌صورت مستمر تحت نظارت قرار دارند. عمده تخلفات شناسایی‌شده شامل کم‌فروشی، گران‌فروشی، عدم نصب اتیکت قیمت و عرضه خارج از شبکه بوده است.

مدیرکل صمت استان اردبیل خاطرنشان کرد: مجموعه کارکنان این اداره‌کل به‌صورت مستمر بر عملکرد کلیه واحدهای صنفی استان نظارت دارند و از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق سامانه یکپارچه پاسخگویی ۱۲۴ اطلاع دهند.

وی در پایان یادآور شد: طی بازرسی‌های صورت‌گرفته در پنج روز گذشته، سه واحد نانوایی در شهر اردبیل به دلیل تکرار تخلف صنفی قطع سهمیه شدند و سهمیه ماهانه این نانوایی‌ها به نزدیک‌ترین واحدهای هم‌محل اختصاص یافت تا شهروندان منطقه در تأمین نان روزانه خود با مشکلی مواجه نشوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه