سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

اطلاعیه حفاظت محیط زیست استان اردبیل در پی بارش برف؛

آماده باش یگان حفاظت محیط زیست

اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل از علاقمندان خواسته است برای جلوگیری از شکار غیر مجاز و وارد شدن صدمه توسط افراد سودجو و شکارچیان متخلف به حیات وحش استان به محض مشاهده هر گونه تخلف و آسیب رسانی به حیوانات، مراتب را به ادارات و پاسگاه های محیط زیست در مناطق مختلف استان اطلاع دهند.

حفاظت محیط زیست استان اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، در این اطلاعیه آمده است: با توجه به سردی هوا، بارش برف، یخ بستن بسیاری از آبگیرها و پوشیده شدن مراتع با برف، انواع حیات وحش از زیستگاه های مختلف استان به دنبال غذا و علوفه به سکونتگاه های انسانی نزدیک می شوند.

در ادامه اطلاعیه چنین آمده است: از علاقه مندان به حفاظت از محیط زیست درخواست می‌شود برای جلوگیری از شکار غیر مجاز و وارد شدن صدمه توسط افراد سودجو و شکارچیان متخلف به حیات وحش استان به محض مشاهده هر گونه تخلف و آسیب رسانی به حیوانات، مراتب را با شماره تلفن ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ و یا شماره ۳۳۷۴۰۰۸۵-۸۷ به ادارات و پاسگاه های محیط زیست در مناطق مختلف استان اطلاع دهند.

در پایان گفته شده : محیط بانان استان اردبیل هم اکنون برای امدادرسانی به حیات وحش استان و جلوگیری از شکار و صید در آماده باش بوده و مناطق حفاظت شده و زیستگاه های حیات وحش تحت پایش ویژه یگان حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه