سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل خبر داد:

ممنوعیت پیش فروش ساختمان توسط مشاورین املاک

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با تاکید بر ممنوعیت پیش فروش ساختمان توسط مشاورین املاک عنوان کرد: در این راستا گشت های تلفیقی به منظور نظارت موثر بر عملکرد مشاورین املاک از حیث رعایت ضوابط و مقررات قانونی با همکاری مراجع قانونی تقویت شده است.

مشاور املاک
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، مسعود ایرانی مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان طی مصاحبه ای عملکرد و اقدامات اداره کل صمت استان در خصوص ساماندهی واحد های صنفی مشاورین املاک اردبیل را تشریح کرد. 

 ایرانی در ابتدا اظهارداشت: بر اساس آمار اتحادیه صنف مشاورین املاک تعداد کل مشاورین املاک  شهرستان اردبیل ۲۲۵۰ واحد صنفی است که از این تعداد ۲۹۸ واحد در سال جاری منقضی شده است و تعداد کل واحد هایی که در سامانه کاتب ثبت نام کرده اند ۱۳۹۶ صنفی و تعداد واحد هایی که در سامانه کاتب هنوز ثبت نام نکرده اند ۵۵۶ صنفی هستند و متصدیان واحدهای صنفی مشاورین املاک باید در اسرع وقت نسبت به ثبت نام در سامانه یاد شده اقدام کنند .  

وی در ادامه با اشاره به فعالیت بازرسین اداره صمت و اتاق اصناف مرکز استان با برگزاری گشت مشترک برای نظارت بر عملکرد مشاورین املاک در خصوص مصوبات کارگروه بررسی نحوه اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات مشاورین املاک، تعداد ۱۶۱۰  مورد بازرسی و تشکیل ۲۳۰ فقره پرونده  طی ۹ ماهه سال جاری با مشخص کردند نوع تخلفات صنفی را از اقدامات این اداره کل برشمرد .  

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تصریح کرد: لیست واحد های صنفی  فاقدین پروانه کسب مشاورین املاک به تعداد ۳۴ واحد پس از پلمپ شدن طی نامه رسمی به مراجع ذیصلاح ارسال شده است .  

ایرانی با اشاره به ممنوعیت پیش فروش ساختمان توسط مشاورین املاک عنوان کرد: گشت های تلفیقی به منظور نظارت موثر بر عملکرد مشاورین املاک از حیث رعایت ضوابط و مقررات قانونی با همکاری مراجع قانونی مربوطه از جمله: اداره کل ثبت اسناد و املاک، اماکن عمومی،اتحادیه املاک و اتاق اصناف تقویت شده.

وی یادآور شد: اداره کل صمت استان نیز وفق مقررات نظام صنفی و قانون تعزیرات حکومتی به اقدامات اتاق و اتحادیه مربوطه نظارت دارد و تخلفات صنفی واحدهای صنفی مربوطه را در صورت احراز، جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی معرفی خواهد نمود. 

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان خاطر نشان کرد: به منظور رعایت حقوق مصرف کنندگان، ابلاغیه لزوم درج شماره قبض صادره حق الزحمه مشاورین در مبایعنامه . اجاره نامه و خرید و فروش و درج شماره فوق الذکر در قبض صادره به اتحادیه مربوطه ارسال و تاکید شده نسبت به موارد یاد شده  اهتمام جدی داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه