مقام عالی قضایی استان اردبیل:

ارتقای آگاهی ها و اطلاعات عمومی موثرترین عامل مصونیت جامعه از کلاهبرداری است

مقام عالی قضایی استان اردبیل در جلسه ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه ای و سابقه‌دار گفت: ارتقای آگاهی ها و اطلاعات عمومی موثرترین عامل مصونیت جامعه از کلاهبرداری است.

دادگستری اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، حجت الاسلام کثیرلو  ضمن قدردانی از تلاش های انجام گرفته در این حوزه،  بر لزوم ایجاد هماهنگی های مضاعف مراجع مرتبط برای دستگیری محکومان متواری تأکید کرد و گفت: امنیت مولفه بسیار مهم برای دستگاه قضایی است لذا ضروری است تا مراجع نظامی و امنیتی با رصد و نظارت مستمر بر اقدامات و تحرکات مجرمان حرفه ای و سابقه دار با کوچکترین خطاهای آنان که موجب خدشه دار شدن آرامش و امنیت مردم شود به شدت برخورد می کند.

 وی سپس یکی از  برنامه های راهبردی قوه قضائیه در امر مبارزه با فساد و آسیب های اجتماعی به ویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر را شناسایی سر شاخه های اصلی قاچاق مواد مخدر دانسته، خواستار تشکیل کمتیه های تخصصی مراجع نظامی و امنیتی برای رصد و برخورد با این متخلفان گردید.

 رئیس کل دادگستری استان بار دیگر  استفاده از فناوری های نوین در امر تسریع و تسهیل در انجام امورات را مهم دانست و افزود: ارتباط الکترونیکی پایدار بین مجموعه های انتظامی و قضایی و زندان از مواردی است که می تواند در تبادل اطلاعات و رصد موضوعات مطروحه به ویژه در بحث آمار ، تحرکات و اقدامات  محکومان و مجرمان بسیار مفید و سازنده باشد.

 وی همچنین برلزوم  نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد و افزود: هر گونه فعالیت بر بستر وب و فضای مجازی همچون فضای واقعی نیازمند اخذ مجوز از مراجع مربوطه است دستگاه های متولی و ناظر مکلف هستند از هرگونه فعالیت غیر قانونی و غیر مجاز افراد و گروهها در شبکه های مجازی جلو گیری نمایند.

مقام عالی قضایی استان همچنین با اعلام اینکه خوشبختانه آمار تشکیل پرونده های کثیرالشاکی در استان بسیار کم است گفت: بهترین راهکار پیشگیرانه ارتقای آگاهیها و اطلاعات عمومی افراد در مواجه با یک موضوع است و اگر عموم جامعه به اندازه ای از اطلاعات کافی برخوردار باشند که بتوانند تحلیل درست و واقع بینانه از پیام های تحریک آمیز فرصت طلبان داشته باشند، مسلماً گرفتار تله ها و دام های  کلاهبرداران نخواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه