مدیر پایگاه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی:

مرمت صحن بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی آغاز شد

مدیر پایگاه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی از آغاز عملیات مرمت و تثبیت کاشی‌کاری و تزئینات صحن اصلی این مجموعه تاریخی خبر داد.

مرمت آثار تاریخی اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، فردین عینی اظهار کرد: عملیات مرمت و تثبیت کاشی کاری صحن مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی در استمرار مرمت‌های مستمر آن صورت می‌گیرد و با توجه به وسعت مجموعه و تعدد آثار تاریخی موجود در آن، مرمت و تثبیت بخش‌های مختلف به منظور حفظ و نگهداری اثر به طور مستمر انجام می‌شود.

او ادامه داد: مرمت کاشی‌کاری‌ها و تزئینات حیاط یا صحن اصلی با توجه به تزئینات ظریف معرق کاری دیوارها، نیاز به دقت بالا دارد و فرایندی طولانی است و مرمت بام مجموعه نیز با مساعد شدن شرایط جوی شروع خواهد شد.

 گفتنی است بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی از مهم‌ترین آثار تاریخی شهر اردبیل و ایران است که از لحاظ معماری و کاشی‌کاری از شاهکارهای سده هشتم هجری قمری و سال‌های پس از آن محسوب می‌شود و پس از وفات شیخ صفی به سال ۷۳۵ هجری قمری از سوی فرزندش، صدرالدین موسی پایه‌گذاری شده و شاه عباس، بناهای مهمی به این مجموعه افزوده و اصلاحاتی در آن انجام داده است.

این بنای تاریخی و جهانی همه ساله جزو آثار تاریخی پربازدید ثبت می‌شود و جهانگردان و گردشگران خارجی و داخلی از آن دیدن می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه