سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

استاندار اردبیل:

استمهال برای وام‌های بالای ۵۰۰ میلیون ریال کشاورزان استان اردبیل

وام‌های بالای ۵۰۰ میلیون ریال کشاورزانی که از بابت خشکسالی متحمل خسارت شدند، استمهال می‌شود.

استاندار2

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سید حامد عاملی روز پنجشنبه در نشست گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اردبیل اظهار کرد: استمهال وام‌های زیر ۵۰۰ میلیون ریال در استان اردبیل انجام شده و مقرر است به زودی وام‌های بالای ۵۰۰ میلیون ریال کشاورزان هم از سوی بانک‌های عامل استمهال شود.

وی با اشاره به خشکسالی امسال در استان و خسارت‌های آن به بخش کشاورزی گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه موظف هستند ضمن بررسی میزان خسارت‌های وارده به بخش کشاورزی غرامت کشاورزان را پرداخت کنند.

عاملی با بیان اینکه دولت از بخش کشاورزی و واحدهای تولیدی در رونق تولید و اشتغال حمایت می‌کند، افزود: مطالبه و خواسته اصلی تولید کنندگان استان معافیت مالیاتی در واردات کالا تا سقف یک میلیون دلار است که این خواسته‌ها مورد پیگیری قرار گرفته تا تولیدکنندگان ضمن تامین نیازهای اولیه با رغبت بیشتری در بخش تولید فعالیت کنند.

استاندار اردبیل همچنین از تهیه و تدوین بسته حمایت از واحدهای تولیدی در استان خبر داد و گفت: بسته حمایت از تولید در استان آماده و از سوی وزارت صنعت معدن و تجارات ابلاغ شده است.

عاملی خواستار رفع موانع تولید در استان شد و گفت: قوانین مخل کسب و کار در استان شناسایی شده و ضروری است با رفع این قوانین زمینه رونق سرمایه گذاری و اشتغال در استان فراهم شود.

وی با رد شایعه عدم نظارت کافی به طرح نهضت ملی مسکن در استان افزود: برخی اظهار نظرهای مطرح شده در بحث نهضت‌ملی مسکن غیرکارشناسی و نادرست بوده و مطمئن هستیم که نظارت کافی و مداوم بر ساخت نهضت ملی مسکن در استان انجام‌ می‌شود.

استاندار اردبیل با اشاره به کاهش فشار گاز در کارخانه سیمان اردبیل افزود: مدیران مربوطه کمبود گاز در زمستان را جدی گرفته و تامین گاز مورد نیاز کارخانه‌های تولیدی و صنعتی استان در اولویت قرار دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه