نادر فلاحی:

عشایر شاهسون اردبیل صاحب موزه می شوند

مدیرکل‌ میراث ‌فرهنگی استان اردبیل گفت: در راستای معرفی فرهنگ عشایر شاهسون استان، موزه و نمایشگاه دائمی عشایری در گرمی به بهره ‌برداری می ‌رسد.

موزه عشایر اردبیل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، نادر فلاحی ، مدیرکل‌ میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه هماهنگی افتتاح موزه عشایر اردبیل گفت: برنامه‌ریزی‌های انجام‌ شده موزه عشایر استان اردبیل فردا در شهرستان گرمی به بهره‌برداری رسیده و برای بازدید عموم مهیا می‌شود.

وی با اشاره به اهداف راه‌اندازی موزه عشایر استان گفت: این موزه و نمایشگاه دائمی با هدف ایجاد فضایی برای معرفی جاذبه‌ها، سبک زندگی، آیین‌ها و فرهنگ زندگی جامعه عشایر شاهسون راه‌اندازی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل معرفی شهدای عشایر، آیین‌ها و رسومی همچون عروسی و عزاداری و طایفه‌ها و تیره‌های عشایر را از جمله بخش‌های این موزه برشمرد و گفت: مطالعات در این زمینه انجام و با جمع‌آوری مستندات لازم تلاش شده تا ظرفیت‌ها و آیین‌های عشایر در این موزه به نحوی شایسته به نمایش در بیاید

فلاحی گفت: تمامی مولفه‌های مربوط به آداب، آیین، رسوم، سبک زندگی و نقش جامعه عشایری در فرهنگ و اقتصاد منطقه و نیز معرفی نقش آنها در مرزبانی و حراست از کشور در این موزه ارائه می‌شود تا علاقمندان و بازدیدکنندگان در این زمینه آگاهی لازم را کسب کنند.

وی می گوید: این موزه نقش اساسی در معرفی جامعه عشایر استان به ویژه برای گردشگران به منطقه خواهد داشت  می‌تواند زمینه‌ساز احیای آداب و رسوم و نیز رونق تولیدات عشایر شود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه