سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

انجام نوبت گیری «سنجش سلامت نوآموزان» در روزهای دوشنبه و چهارشنبه

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اینکه برخی از اولیا به هر دلیلی تاکنون موفق به نوبت گیری سنجش سلامت نوآموزان نشده‌اند، گفت: این افراد می‌توانند هر هفته با مراجعه حضوری به مراکز جامع طی روزهای دوشنبه و چهارشنبه، نسبت به نوبت گیری و غربالگری اقدام کنند.

برنامه سنجش نوآموزان
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت آموزش و پرورش، سالار قاسمی؛ در خصوص آخرین جزئیات طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان افزود: تقریبا تمامی نوآموزان مشمول برنامه طرح سنجش سلامت به مراکز جامع سنجش مراجعه کرده و همچنین تعدادی از نوآموزان پیش دبستانی یک نیز مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در صورتی که بعضی از اولیا به هر دلیلی موفق به نوبت گیری نشده‌اند می‌توانند هر هفته با مراجعه حضوری به مراکز جامع در روزهای دوشنبه و چهارشنبه نسبت به نوبت‌گیری و غربالگری اقدام کنند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه اولویت اصلی سازمان آموزش و پرورش استثنایی پوشش کامل تمامی کودکان مشمول طرح است ادامه داد: تمام ظرفیت های موجود برای تحقق این هدف به کار گرفته شده است.

قاسمی با بیان اینکه همه کودکان ورودی به پایه اول ابتدایی شامل برنامه ملی سنجش می‌شوند گفت: در این برنامه نوآموزان اتباع خارجی نیز مورد ارزیابی قرار گرفته و خدمات سنجش به آنان نیز همانند سایر کودکان ارائه شده است.

وی با بیان اینکه نتایج این ارزیابی‌ها نقش بسیار مهمی در شناسایی به موقع نیازهای جسمانی، آموزشی، یادگیری و توانمندیهای نوآموزان دارد افزود: این برنامه به متخصصان کمک می کند تا برنامه ریزی دقیق تری برای ارائه خدمات آموزشی توان بخشی، تربیتی و مشاوره ای انجام دهند. هرچه این شناسایی در سنین پایین تر و پیش از ورود کودک به مدرسه انجام شود، امکان مداخله تخصصی ارائه آموزش‌های هدفمند و رفع موانع یادگیری با کیفیت بالاتری فراهم خواهد شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی اجرای این طرح پیشگیری از بروز مشکلات آموزشی در سال‌های بعد و فراهم کردن شرایط مناسب برای آغاز موفق مسیر تحصیل کودکان است اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با اجرای کامل طرح سنجش، هیچ کودکی به دلیل مشکلات جسمانی آموزشی یا شرایط خاص از خدمات آموزشی مناسب محروم نماند و همه نوآموزان بتوانند سال تحصیلی جدید را با آمادگی کامل آغاز کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه