سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

وزیر علوم:

همکاری علمی با ایرانیان خارج از کشور عملیاتی می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور که دل در گرو ایران دارند، حداکثر استفاده را برد، گفت: همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فناورانه با ایرانیان خارج از کشور عملیاتی می‌شود.

وزیر علوم
به گزارش خبرگزاری موج

، در نشست هماهنگی همکاری‌های علمی بین‌المللی با ایرانیان خارج از کشور که با حضور حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، راهکارهای توسعه و عملیاتی‌سازی همکاری‌های دانشگاهی با ایرانیان خارج از کشور در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و بین‌المللی مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، بخش‌های مختلف وزارت علوم برنامه‌ها و پیشنهادهای خود را برای تحکیم ارتباطات علمی و تبادل تجربیات با ایرانیان خارج از کشور ارائه کردند و مقرر شد این همکاری‌ها در سطوح مختلف با برنامه‌ریزی منسجم پیگیری و اجرا شود.

موضوعاتی همچون برگزاری کلاس‌های آموزشی مشترک، همکاری در هدایت پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، توسعه فعالیت‌های پژوهشی مشترک، بهره‌گیری از ظرفیت استادان، پژوهشگران و دانشجویان ایرانی خارج از کشور در قالب‌های متنوع و گسترش تعاملات علمی میان دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور در این نشست مورد تأکید قرار گرفت.

وزیر علوم نیز با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت ارزشمند ایرانیان خارج از کشور، گفت: باید از توانمندی و تجربه ایرانیانی که با وجود حضور در دیگر کشورها، همچنان دل در گرو پیشرفت و اعتلای ایران دارند، برای توسعه علمی و فناورانه کشور به بهترین شکل بهره گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه