سرخط خبرها
  • آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در تهران و مشهد از ۳ شهریور
  • ماموریت مشترک پرسپولیس و تراکتور برای صدرنشینی
  • شهادت بسیجی اهل‌سنت در زاهدان توسط اشرار مسلح
  • سخنگوی وزارت کشور: قانون برگزاری تجمعات با همکاری مجلس نهایی می‌شود
  • تاکید رئیس قوه قضاییه بر استمرار پیگیری‌ها در قضیه تراستی‌ها
  • تسهیلات بازآفرینی شهری؛ نوسازی بیش از ۳۰۰ هزار واحد مسکونی
  • رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور: کاهش سهمیه‌های بنزین قطعی است
  • تخریب ۲۷۶ ساختمان غیرمجاز در حریم تهران
  • کلید اولیه سؤالات کنکور منتشر شد
  • عبور رسانه ملی از بحران‌های متعدد با تکیه بر رویکرد تحولی

وزیر علوم:

حیات و ممات رهبر شهید منشاء اقتدار و عزت جمهوری اسلامی است

حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر به خراسان رضوی با تأکید بر اینکه حیات و ممات رهبر شهید منشأ عزت کشور است، حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع را شکستی برای تحلیل‌های خصمانه دشمنان عنوان کرد.

وزیر علوم
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در سفر به مشهد و حضور در کارگروه دانشگاهیان خراسان رضوی، با تجلیل از شخصیت و جایگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار داشت: حیات و ممات ایشان، هر دو منشأ خیر، برکت، عزت و اقتدار برای کشور و مردم ایران بوده است. وی در این نشست که با حضور رؤسای دانشگاه‌های استان و اعضای قرارگاه شهید علم‌الهدی برگزار شد، با بررسی گزارش‌های مربوط به مدیریت میدانی و برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای خدمات‌رسانی به زائران، از اقدامات دانشگاه فردوسی مشهد و سایر مراکز علمی استان در تسهیلِ حضورِ پرشور دانشگاهیان تقدیر کرد.

وزیر علوم با اشاره به ابعاد حماسه‌ساز حضور مردم در تهران و دیگر شهرهای کشور گفت: این حضورِ میلیونی، نه تنها یک رویدادِ سوگواری، بلکه نشانه‌ای از همبستگی، وفاداری و انسجام ملی بود که به عنوان اتفاقی ماندگار در حافظه جمعی ایرانیان ثبت خواهد شد. سیمایی با تأکید بر تأثیرات استراتژیک این رویداد در سطح بین‌المللی تصریح کرد: بازتابِ عظیم این مراسم، بسیاری از تحلیل‌ها، ارزیابی‌ها و محاسباتِ پیشینِ دشمنان نسبت به وضعیت داخلی ایران را دچار تغییر کرد و موجبِ ناامیدی و شگفتی ناظرانِ خارجی شد.

وی با اشاره به اینکه این حماسه، پیام ایستادگی مردم را به جهانیان مخابره کرد، افزود: این واقعه موجب دلگرمی و تقویت روحیه دوستان و همراهان جمهوری اسلامی در منطقه و جهان شده است. وزیر علوم در ادامه برنامه‌های خود، با بازدید از محل‌های اسکان دانشجویان و همچنین نمایشگاه عکس برپا شده به مناسبتِ وداع با رهبر شهید، با دانشجویان گفت‌وگو کرد. او ضمن تحسینِ تلاش‌های انجام‌شده برای ثبت و روایتِ تصویری این رویداد، بر نقشِ جریان‌های دانشجویی در حفظ و تبیینِ دستاوردهای این حرکتِ عظیمِ ملی تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه