سرخط خبرها
  • کولیوند: گزارشی از شیوع بیماری در میان زائران نداشته‌ایم
  • انفجار معدن مس دلیجان، ۲ کشته بر جای گذاشت
  • افزایش سقف تسهیلات دانش‌بنیان‌ها به ۱۰۰ درصد فروش
  • ۲۵ هزار کودک به فرزندخواندگی رفتند؛ تغییر مسیر حمایت از کودکان بهزیستی
  • دردسر بزرگ پرسپولیس برای جدایی بازیکن خارجی/استقلال درگیر شکایت‌های نیم همتی
  • کمبود اتوبوس زائران در مرز صفری مهران
  • سایپا قیمت پراید وانت را بالا برد
  • دو دستاورد راهبردی ایران در مسیر سوخت پاک و تراشه‌های نسل نو
  • شهرک‌های صنعتی همچنان درگیر خاموشی هستند
  • بقائی به پادشاه بحرین: برتری در اسلام به زبان عربی نیست

سازمان بازرسی از پرداخت ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار سهمیه ارزی به یک شرکت صوری جلوگیری کرد

با ورود و پیگیری بازرسان سازمان بازرسی، یک شرکت صوری ثبت شده در حوزه تولید اقلام دیجیتال شناسایی و از پرداخت ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار سهمیه ارزی به شرکت مذکور جلوگیری شد.

سازمان بازرسی کل کشور
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، با ورود و پیگیری بازرسان سازمان بازرسی در استان فارس، یک شرکت صوری ثبت شده در حوزه تولید اقلام دیجیتال شناسایی و از پرداخت ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار سهمیه ارزی به شرکت مذکور ممانعت بعمل آمد.

میرمحمدی سخنگوی سازمان بازرسی در این رابطه اظهار کرد: حسب بررسی‌های انجام شده در بازرسی کل استان فارس مشخص شد صورت‌جلسه‌ تخصیص ارز یک واحد تولیدی دارنده پروانه بهره‌برداری با موضوع تولید اقلام واقع در شهرک صنعتی بزرگ شیراز، به مبلغ ۳.۴۰۰.۰۰۰ دلار تایید و به منظور پرداخت مبلغ مذکور به دفتر صنایع تجهیزات برق، الکترونیک، نرم افزار و صنایع خلاق وزارت مربوطه ارسال شده است.

وی توضیح داد: در همین راستا و در انجام تکالیف بازرسی استان و به منظور صحت سنجی محل فعالیت تولیدی یاد شده، سربازرس گروه تولیدی بازرسی کل و مسئولین اداره کل صمت استان فارس از آدرس ذکر شده در پروانه بهره برداری بازدید به عمل آوردند و مشخص شد خط تولیدی وجود نداشته، بلکه در محل یاد شده گاهی اوقات رنگ آمیزی قطعات فلزی انجام می‌شود.

مشاور رسانه‌ای رئیس سازمان بازرسی ادامه داد: پس از انجام بررسی‌های تکمیلی و پیگیری‌های مستمر و با توجه به احراز صوری بودن شرکت یاد شده، به منظور ممانعت از پرداخت ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلاری سهمیه ای ارزی و لغو صدور پروانه بهره برداری شرکت مذکور، طی مکاتبه با مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و دفتر صنایع تجهیزات برق، الکترونیک، نرم افزار و صنایع خلاق وزارت صمت پیشنهاد داده شد که تخصیص ارز به آن واحد تولیدی کان لم یکن اعلام شود.

میرمحمدی افزود: با توجه به اینکه در پروانه بهره برداری شرکت مذکور به صراحت بیان شده است که این واحد تولیدی به عملیات تولید انبوه در سه شیفت دست یافته که چنین موضوعی صحت نداشت لذا به منظور جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی، به مدیرکل صمت استان پیشنهاد ابطال پروانه بهره برداری نامبرده ارائه گردید.

سخنگوی سازمان بازرسی افزود: پس از اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی بازرسی کل استان فارس، اداره کل صمت این استان در راستای اجرای پیشنهاد این بازرسی عنوان داشت که به علت عدم توان تولید در مکان مندرج در پروانه بهره‌برداری، تذکر و ارشاد لازم صورت پذیرفته و نیز با توجه به اینکه واحد نامبرده از ویژگی‌های ضروری واحد تولیدی برخوردار نبوده، پروانه بهره‌برداری آن واحد در سامانه هماهنگ ابطال شد.

وی در پایان گفت: همچنین درخواست سهمیه ارزی که توسط متقاضی در پورتال سامانه جامع تجارت ثبت گردیده بود، ابطال و مراتب به منظور کان لم یکن کردن مفاد نامه به مدیرکل دفتر صنایع تجهیزات برق و الکترونیکی وزارت متبوع اعلام شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه