سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

دانشگاه‌ها در مراسم تشییع رهبر شهید، کانون خدمت‌رسانی و نمایش دستاوردهای علمی کشور باشند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه‌های واقع در مسیر تشییع پیکر رهبر شهید خواست برای خدمت‌رسانی گسترده‌تر برنامه‌ریزی کنند و در این رابطه گفت: ضروری است دانشگاه‌های مستقر در مسیر ظرفیت‌های خود را برای خدمت به مردم و زائران به کار گیرند.

وزیر علوم
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کارگروه دانشگاهیان ستاد ملی برگزاری مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی، در نشست این کارگروه با اشاره به اندوه عمیق جامعه دانشگاهی از فقدان رهبر شهید، اظهار کرد: تصور نمی‌کردیم به این زودی در سوگ رهبری بنشینیم که بیش از سه دهه هدایت‌گر مسیر انقلاب، علم و پیشرفت کشور بود. هرچه به لحظات وداع نزدیک‌تر می‌شویم، سنگینی این فقدان و بغض ناشی از آن بیشتر احساس می‌شود. البته ایشان به آرزوی دیرینه خود، یعنی شهادت در راه خدا، نائل آمدند و زندگی سراسر مجاهدتشان با همان خط ثابت جهاد و ایثار به پایان رسید.

وی با تأکید بر اهمیت مراسم پیش رو افزود: تشییع رهبر شهید، بی‌تردید یکی از بزرگ‌ترین و تاریخی‌ترین مراسم‌های کشور خواهد بود؛ مراسمی که از یک سو نماد اقتدار و انسجام ملی ایران اسلامی و از سوی دیگر پاسخی به نیاز عاطفی مردمی است که هنوز از شوک و اندوه این فاجعه بزرگ عبور نکرده‌اند. بررسی‌ها و برآوردها نشان می‌دهد جمعیت حاضر در این مراسم بسیار فراتر از ظرفیت‌های موجود پایتخت خواهد بود و همین مسئله مسئولیت دستگاه‌های مختلف را برای تأمین امنیت، حفظ ایمنی و ارائه خدمات مناسب به زائران و عزاداران دوچندان می‌کند.

وزیر علوم با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گفت: مقدمات و هماهنگی‌های لازم از مدت‌ها قبل آغاز شده و در جلسات مختلف در حال تکمیل است. بخش دانشگاهی کشور شامل دانشگاه‌های وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی کامل دارند تا با هماهنگی حداکثری در این رویداد ملی ایفای نقش کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها صرفاً ارائه‌دهنده خدمات پشتیبانی نخواهند بود، بلکه باید در موکب‌های خود بخشی از دستاوردهای علمی و فناوری کشور را نیز به نمایش بگذارند؛ دستاوردهایی که حاصل حمایت‌ها و هدایت‌های رهبر شهید در مسیر توسعه علم، فناوری و نوآوری کشور است. از این رو موکب‌های دانشگاهی باید هویتی متمایز و متناسب با جایگاه نهاد علم داشته باشند.

سیمایی همچنین از دانشگاه‌های واقع در مسیر تشییع خواست برای خدمت‌رسانی گسترده‌تر برنامه‌ریزی کنند و گفت: ضروری است دانشگاه‌های مستقر در مسیر ظرفیت‌های خود را برای خدمت به مردم و زائران به کار گیرند. باز بودن درهای دانشگاه‌ها در صورت نیاز می‌تواند به مدیریت جمعیت، افزایش ایمنی و کاهش مخاطرات احتمالی ناشی از تراکم جمعیت کمک کند. همچنین باید تمهیدات لازم برای ارائه خدمات مورد نیاز مردمی که ساعت‌های طولانی در مسیر حضور خواهند داشت، پیش‌بینی شود.

وزیر علوم در پایان با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و دانشگاه‌ها، خواستار ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده و دریافت پیشنهادهای تکمیلی اعضای کارگروه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه