وزیر آموزش و پرورش پیگیر وضعیت مدیرکل استان کرمان و همراهان پس از سانحه رانندگی شد
وزیر آموزش و پرورش در تماس تلفنی با مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و نماینده استاندار، ضمن اطلاع از جزئیات سانحه رانندگی پیشآمده برای آنها، روند رسیدگی به وضعیت درمانی مصدومان این حادثه را پیگیری کرد.
، در پی وقوع سانحه رانندگی برای خودروی حامل محمدرضا فرحبخش، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و هیئت همراه، وزیر آموزش و پرورش طی تماس تلفنی با او و همچنین احمد اسکندرینسب نماینده استاندار در نهضت مردمیسازی مدارس و راننده خودرو، جویای حال آنان شد.
در ۱۱ خرداد، در این حادثه که روز گذشته(۱۰ خرداد) هنگام انجام مأموریت کاری و در مسیر بازدید از یکی از پروژههای عمرانی رخ داد، خودروی مدیرکل آموزش و پرورش استان دچار سانحه شد که در پی آن، فرحبخش و اسکندرینسب به همراه راننده خودرو دچار مصدومیت شدند.
وزیر آموزش و پرورش در این گفتوگوی تلفنی، ضمن ابراز همدردی و آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای مصدومان، بر ضرورت رسیدگی دقیق و فوری به روند درمان آنها تأکید کرد.
بنابراین گزارش، طبق آخرین گزارشهای دریافتی، حال عمومی مصدومان این حادثه مساعد بوده و روند درمان آنان تحت نظر کادر پزشکی در حال انجام است.
ارسال نظر