سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

جانشین پلیس راه راهور فراجا:

محورهای شمالی و ورودی‌های تهران زیر بار ترافیک سنگین است

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در محور چالوس، آزادراه تهران ـ شمال و برخی ورودی‌های پایتخت خبر داد و اعلام کرد: محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

ترافیک جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ سیاوش محبی با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: با توجه به تعطیلات عید قربان و همزمانی آن با تعطیلات پایان هفته، در حال حاضر امروز در آزادراه تهران ـ شمال، مسیر جنوب به شمال، محدوده تونل شماره ۱۸ و انتهای حوزه تونل البرز با ترافیک سنگین مواجه هستیم؛ همچنین در محور چالوس، مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه نیز ترافیک سنگین جریان دارد.

وی افزود: در آزادراه قزوین ـ کرج ـ تهران حدفاصل محمد شهر تا پل کلاک، آزادراه ساوه ـ تهران از محدوده نسیم‌شهر تا احمد آباد مستوفی و محور شهریار ـ تهران در برخی مقاطع، ترافیک سنگین صبحگاهی گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: تردد در محورهای هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس و آزادراه قزوین ـ رشت در مسیر رفت و برگشت روان است. همچنین در محور چالوس و آزادراه تهران ـ شمال در مسیر شمال به جنوب، مشکلی در تردد وجود ندارد.

سرهنگ محبی با اشاره به وضعیت جوی کشور گفت: محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند، اما در برخی محورهای استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل بارش باران گزارش شده است.

وی درباره محورهای مسدود نیز تصریح کرد: محور قدیم بستان‌آباد ـ میانه در محدوده قره‌چمن تا میانه تا اطلاع بعدی مسدود است و تردد از مسیرهای جایگزین انجام می‌شود. همچنین محور غیر شریانی پاتاوه ـ دهدشت نیز مسدود است.

براساس گزارش سایت پلیس، جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان با اشاره به تعطیلات پیش‌رو از مسافران خواست پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت راه‌ها را از مراجع رسمی دریافت کرده و با مدیریت زمان سفر، از تردد در ساعات اوج بار ترافیکی خودداری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه