سرخط خبرها
  • ثبت‌نام آزمون دانشگاه ادیان تمدید شد
  • پاداش ۳۰۰ میلیون تومانی برای افشای ماینرهای غیرمجاز
  • کمیته ویژه وزارت نیرو برای آینده اجتماعی آب و برق
  • بازگشت ۴۴ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال
  • پرداخت غرامت‌های تأییدشده کشاورزان هفتگی شد
  • قطار خرمشهر ـ شلمچه برای اربعینی‌ها به حرکت درآمد
  • بازگشت ستاره آلبانیایی به استقلال با جیب پر
  • ولاگ افتتاح زیرگذر میدان سپاه تهران و اهدای خودرو
  • ایران صاحب مگا ترمینال فرودگاهی می‌شود
  • قتل ۲ سالمند به دست پرستار خدماتی/ اعتراف پس از دیدن تصاویر دوربین
  • احمدی: بیرانوند سرباز شود، وارد مذاکره می‌شویم/ از حسینی شکایت می‌کنیم
  • قالیباف: اکبر عبدی حلاوت هنر اصیل را به خانه‌ها آورد
  • مهاجرانی گرانی بنزین را رد کرد
  • زاکانی: افتتاح ۱۰ پروژه اصلاح تقاطعی تا آخر سال
  • بیماری تب‌ مالت در ۵ استان پیشتاز است
  • خط‌ونشان پلیس: تردد موتوری‌ها در خط ویژه ممنوع شد
  • پیکان پیشنهاد ویژه دقیقی را رد کرد/یک استقلالی در آستانه ‌نشستن روی نیمکت آلومینیوم
  • پیام تسلیت آیت الله عاملی در پی درگذشت اکبر عبدی هنرمند بزرگ اردبیلی
  • مرز سومار از امروز آماده میزبانی زائران است
  • مطالبه بررسی حضور فرماندار تنکابن در کافه‌ حاشیه‌ساز

برای دارو و تجهیزات پزشکی ۵ میلیارد دلار ارز هزینه شده است

رئیس سازمان غذا و دارو از ارزبری حدود ۵ میلیارد دلاری دارو و تجهیزات پزشکی در سال خبر داد و گفت: اختلاف نرخ ارز دارو به‌ طور کامل در بودجه بیمه‌ها و سایر بخش‌ها لحاظ نشده است.

داروخانه
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از وبدا، مهدی پیرصالحی، با تشریح وضعیت صنعت دارویی کشور، افزود: حدود سه هزار مولکول دارویی در کشور وجود دارد که ۸۰۰ مولکول از آنها حیاتی به شمار می‌روند و برای این اقلام ذخایر مناسب پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به آسیب‌های وارد شده به صنایع دارویی در جریان جنگ رمضان، گفت: در مجموع ۴۴ شرکت دارویی، تجهیزات پزشکی و توزیعی دچار آسیب شده‌اند. این آسیب‌ها از خسارت‌های جزئی مانند شکستگی شیشه‌ها تا تخریب کامل کارخانه‌ها را شامل می‌شود.

پیرصالحی افزود: برخی از شرکت‌ها طی این مدت چندین بار آسیب دیده‌اند اما پس از هر آسیب، بازسازی کرده و مجدداً به چرخه تولید بازگشته‌اند. با وجود این شرایط، فعالیت صنعت دارو به‌طور کلی متوقف نشده و تنها کارخانه‌هایی که به صورت کامل تخریب شده‌اند از مدار تولید خارج شده‌اند.

وی با اشاره به تأثیر آسیب به برخی صنایع پتروشیمی بر تولید مواد اولیه دارویی گفت: محدودیت‌هایی در تأمین برخی مواد ایجاد شده بود، اما بخش عمده صنایع دارویی که در اختیار بخش خصوصی هستند، بخش زیادی از مشکلات را برطرف کرده‌اند.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره وضعیت ارزی حوزه دارو نیز توضیح داد: میزان ارزبری دارو و تجهیزات پزشکی کشور سالانه حدود پنج میلیارد دلار است؛ ۱.۵ میلیارد دلار آن طی سال گذشته از ارز غیرترجیحی و مابقی از ارز ترجیحی تأمین شده است. با وجود اصلاح سیاست ارزی در سایر بخش‌ها، اختلاف نرخ ارز در حوزه دارو به‌طور کامل در بودجه بیمه‌ها و سایر بخش‌ها لحاظ نشده است.

وی افزود: در برخی موارد، به دلیل محدودیت مسیرهای حمل‌ونقل، محموله‌هایی که پیش‌تر دریایی حمل می‌شدند، به‌صورت هوایی ارسال شدند که هزینه‌ها را افزایش داد. این شرایط باعث شد اصلاح قیمت دارو برای جلوگیری از توقف فعالیت صنعت ضروری شود. با این حال رشد بودجه بیمه‌ها تنها ۳۰ درصد بوده و توان پوشش کامل افزایش هزینه‌ها را ندارد.

پیرصالحی تأکید کرد: بهره‌گیری از ظرفیت خیرین می‌تواند بخشی از فشار اقتصادی بر بیماران را کاهش دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه