سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری موج:

عزل ۵۶ سردفتردار از فعالیت در سال گذشته/ اسناد مالکیت با حملات دشمن از بین نمی رود

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در سال گذشته ۵۶ سردفتر به دلیل عدم صلاحیت از سمت خود عزل شدند که این نشان‌دهنده جدیت سازمان در حفظ حقوق مردم و ارتقای کیفیت خدمات است.

اعظم قویدل + سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

اعظم قویدل، سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در گفت‌وگویی با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، به تشریح اقدامات و رویکردهای نوین این سازمان پرداخت و  با اشاره به گسترش دفاتر اسناد رسمی در سراسر کشور که تعداد آن‌ها به ۱۳ هزار و ۹۹۵ دفترخانه رسیده است، اظهار داشت: شیوه سنتی و فیزیکی بازرسی‌ها دیگر پاسخگوی نیازها نیست.

وی افزود: با توجه به تعداد زیاد دفاتر اسناد رسمی فعال در سراسر کشور، امکان انجام بازرسی‌های سنتی و فیزیکی به شیوه‌ی گذشته دیگر میسر نیست. به همین دلیل، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رویکرد خود را به سمت هوشمندسازی بازرسی‌ها سوق داده است. ما با راه‌اندازی نرم‌افزارها و سامانه‌های جدید، تلاش می‌کنیم تا نظارت خود را بر دفاتر اسناد رسمی و همچنین دفاتر ازدواج و طلاق به صورت مؤثرتری انجام دهیم.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با عنوان اینکه  بازرسی‌های حضوری و فیزیکی همچنان به قوت خود باقی است و توسط بازرسان سازمان و همچنین بازرسی خود دفاتر اسناد رسمی انجام می‌شود به نتایج این بازرسی‌ها اشاره کرد و گفت: در سال گذشته  ۵۶ سردفتر به دلیل عدم صلاحیت از سمت خود عزل شدند که این نشان‌دهنده جدیت سازمان در حفظ حقوق مردم و ارتقای کیفیت خدمات است. 

یکی دیگر از محورهای مهم گفت‌وگوی سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، به آسیب‌های وارده به ساختمان‌های این سازمان در نتیجه حملات اخیر اشاره داشت. قویدل توضیح داد:  اگرچه ساختمان‌های اصلی سازمان به طور مستقیم مورد حمله قرار نگرفته‌اند، اما در نتیجه حملات هوایی که در نزدیکی و مجاورت ساختمان‌های ما انجام شد، برخی از این ساختمان‌ها آسیب دیدند و حتی در مواردی آسیب جدی نیز وارد شد. 

  قویدل با اطمینان خاطر به مردم اعلام کرد که اطلاعات تمامی اسناد مالکیت، چه به صورت دفترچه‌ای و چه به صورت حدنگار (تک‌برگ)، در سامانه‌ها و سرورهای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به طور کامل محفوظ است و به هیچ عنوان از بین نخواهد رفت.

وی در این باره گفت: اطلاعات اسناد مالکیت حدنگار به دلیل ثبت با نقاط UTM در بانک جامع کاداستر، دقت بسیار بالایی دارد. هرچند اطلاعات اسناد مالکیت دفترچه‌ای نیز موجود است، اما ما همچنان به هموطنان توصیه می‌کنیم که در صورت داشتن سند مالکیت دفترچه‌ای، برای تبدیل آن به سند تک‌برگ حدنگار اقدام کنند، چرا که دقت این اسناد بسیار بیشتر است و این تکلیف قانونی نیز در ماده یازدهم قانون جامع حدنگار ذکر شده است.

سخنگوی سازمان در خصوص وضعیت اسنادی که ممکن است به دلیل تبعات جنگ از بین رفته باشند، راهکار مشخصی را ارائه داد: اگر به دلیل حوادث جنگ، سند مالکیت فردی از بین رفته باشد، می‌تواند به واحد ثبتی مربوط به محل وقوع ملک خود مراجعه کند. همکاران ما در این واحدها به صورت ویژه به این پرونده‌ها رسیدگی خواهند کرد و در اسرع وقت، اسناد مالکیت المثنی را صادر و به متقاضیان تحویل خواهند داد.

این اظهارات قویدل نشان‌دهنده تلاش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای حفظ داده‌های حیاتی مردم، به‌روزرسانی سامانه‌ها و ارائه خدمات مؤثرتر، حتی در شرایط بحرانی و پس از حملات است و بر تعهد این سازمان به خدمت‌رسانی به شهروندان تأکید دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه