سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

وزیر بهداشت از افزایش تا ۳۵ درصدی هزینه‌های اقلام سلامت خبر داد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر لزوم پیش‌بینی اقلام دارویی دارای افزایش قیمت، اعلام کرد: هرگونه افزایش قیمت باید مبتنی بر مستندات علمی باشد و در صورت تداوم روند افزایشی هزینه‌ها، جبران آن از طریق بودجه‌های مجزا و یا تقویت نقش بیمه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وزیر بهداشت پزشکیان
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در بازدید از آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به مناسبت روز آزمایشگاه، با اشاره به ضرورت مدیریت بازار تجهیزات پزشکی کشور اظهار کرد: از هم‌اکنون باید پیش‌بینی دقیقی از اقلامی که با افزایش قیمت مواجه خواهند شد، انجام و به‌صورت جدی روی آن‌ها کار شود.

وی افزود: در این راستا، ارائه فهرست‌های کلان کشوری برای خریدهای حجمی از طریق هیأت امنای ارزی یا تهیه لیست با هماهنگی صندوق‌ها و تعیین پوشش بیمه‌ای برای آن‌ها، باید پیش‌بینی شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه افزایش هزینه‌ها در حوزه اقلام سلامت به‌طور میانگین بین ۳۰ تا ۳۵ درصد بوده است، تصریح کرد: این میزان تا حدی در بودجه و تعرفه‌ها لحاظ شده، اما در صورت تداوم افزایش قیمت‌ها تا پایان سال، یا باید از جیب مردم پرداخت شود یا از طریق اختصاص بودجه‌های مجزا و با کمک بیمه‌ها جبران شود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، ظفرقندی تأکید کرد: برای هرگونه افزایش قیمت، ارائه مستندات علمی ضروری است و لازم است این موضوع به‌صورت دقیق مشخص، تحلیل و برای افکار عمومی تبیین شود.

وی همچنین با اشاره به نقش انجمن‌های علمی خاطرنشان کرد: در مواردی که تولید یک برند مطرح است و مشابه داخلی با کیفیت مناسب وجود دارد، باید با بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی و ایجاد تعامل با جامعه، مردم و بیمه‌ها، تصمیم‌گیری‌های دقیق و کارشناسی انجام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه