سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

وزیر بهداشت:

خللی در دسترسی مردم به دارو ایجاد نشده است

وزیر بهداشت گفت: در شرایط کنونی، چندین جبهه کاری به‌ طور همزمان در بخش‌های ارزی، گمرکی و تولیدی فعال هستند تا خللی در دسترسی مردم به دارو ایجاد نشود.

دكتر محمدرضا ظفرقندی + وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا ظفرقندی، با حضور در سازمان غذا و دارو با اشاره به پایش مستمر بازار دارویی کشور، اظهار داشت: در بررسی‌های دقیق میدانی و تحلیل وضعیت پدیده‌های مرتبط با حوزه دارو، خوشبختانه به رغم برخی تفاوت دیدگاه‌های کارشناسی، به یک نتیجه و وفاق مشترک در مدیریت زنجیره تأمین رسیده‌ایم.

وی گفت: برخلاف دوره‌های گذشته که کشور با کمبودهای غیرمعمول و گسترده مواجه بود، در حال حاضر با اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه و پیگیری‌های شبانه‌روزی، از ورود به وضعیت بحرانی جلوگیری شده است.

وزیر بهداشت در ادامه به موضوع تأمین محصولات شرکت‌های خاص اشاره کرد و افزود: در حوزه فعالیت تأمین‌کنندگان کلیدی، چالش‌هایی در مسیر تبادلات ارزی و لجستیکی وجود داشت؛ اما با مداخله به‌ موقع و تسهیل فرآیندها، اجازه ندادیم این چالش‌ها به سطح عرضه منتقل شده و منجر به بروز کمبود بحرانی در این محصولات شود.

ظفرقندی با تبیین وضعیت موجودی انبارها، تصریح کرد: در حال حاضر روند تأمین به گونه‌ای برنامه‌ریزی و مدیریت شده است که ذخیره استراتژیک ایمن برای نرخ مصرف حداقل یک ماه در سراسر کشور پیش‌بینی شده و موجود است. همچنین در بخش تولید، شرکت‌هایی که فرآیند تولید آنها وابسته به مواد اولیه وارداتی است، در حال دریافت اقلام مورد نیاز خود هستند و تخصیص‌های لازم در این زمینه با سرعت در حال انجام است.

وی با تأکید بر استمرار فعالیت‌ها در وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: واقعیت پنهان در مدیریت بازار دارو این است که چرخ تولید و تأمین هرگز متوقف نشده و کارها با شتاب در حال پیشرفت است. هم‌اکنون چندین جبهه کاری به‌ طور همزمان در بخش‌های ارزی، گمرکی و تولیدی فعال هستند تا خللی در دسترسی مردم به دارو ایجاد نشود.

ظفرقندی ضمن آرزوی برکت برای تلاشگران عرصه سلامت، ابراز امیدواری کرد با تکیه بر توان داخلی، موفقیت‌های بیشتری در مسیر ساخت و تأمین پایدار محصولات سلامت‌محور برای آحاد جامعه حاصل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه