بیش از ۱۷۲ هزار داوطلب در آزمون دکتری رقابت را آغاز کردند

بیش از ۱۷۲ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برای نشستن در صندلی دکتری رقابت می‌کنند.

نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۴ - دانشگاه بهشتی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، رقابت داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شد و درب حوزه های امتحانی از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه بسته شدند.

بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، با دستگاه‌های اجرایی مربوطه در سطح ملی مانند وزارت کشور، وزارت نیرو، وزارت نفت، اورژانس و ... در مورد برقراری و ثبات جریان انرژی، حفاظت حوزه های آزمون و بسیج منابع و امکانات در سطح ملی و استانی هماهنگی و مکاتبات لازم انجام شده است. بنابراین لازم است نمایندگان تام‌الاختیار در هر استان نسبت به تشکیل ستادهای استانی اقدام کرده و تمامی امکانات استان‌ها برای برگزاری مطلوب آزمون بکار گرفته شود و در این خصوص نیز با استانداران هماهنگی شده است. 

در آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تعداد ۱۷۲ هزار و ۴۲ متقاضی شرکت کرده اند که از این تعداد ۴۷ درصد زن و ۵۳ درصد مرد هستند؛ ضمن اینکه تعداد متقاضیان زن نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش یافته است. 

آزمون دکتری سال ۱۴۰۵، امروز جمعه ۲۴ بهمن ماه در ۱۵۹ حوزه اصلی و ۵۳۱ حوزه فرعی در ۱۲۵ شهرستان در سراسر کشور در ۷ گروه آزمایشی برگزار می شود.

گروه علوم انسانی با ۶۷ درصد متقاضیان و با ۳۰ مجموعه امتحانی و گروه فنی و مهندسی با ۱۵ درصد متقاضیان و ۲۰ مجموعه امتحانی بیشترین تعداد متقاضیان را به خود اختصاص داده اند. 

بر اساس مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجویان در دوره تحصیلات تکمیلی درس استعداد تحصیلی در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ حذف شده است.   

بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان باید پرینت کارت ورود به جلسه، کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار به همراه داشته باشند و از ورود متقاضیان بدون ارائه این مدارک شناسایی جلوگیری می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه