سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

شهردار تهران:

شدت مصرف انرژی تا پنج برابر استاندارد جهانی است

زاکانی شهردار تهران تصریح کرد: شدت مصرف انرژی در کشورمان بسیار بالا است و گاهی تا پنج برابر استاندارد جهانی اعلام می شود.

نشست صمیمانه شهردار تهران با خبرنگاران
به گزارش خبرگزاری موج

​، علیرضا زاکانی روز دوشنبه در چهارمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی بهینه سازی مصرف و بهره‌وری انرژی ایران افزود: از گذشته بخش تولید بیشتر مورد توجه بوده و بخش مصرف مورد غفلت قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم پیشرفت نگاه مجددی به بخش مصرف شده و مورد توجه ویژه قرار گرفته است، خاطر نشان‌کرد: شدت مصرف انرژی در کشورمان بسیار بالا است و گاهی تا پنج برابر استاندارد جهانی اعلام می شود.

زاکانی با اشاره به اینکه بی عدالتی در مصرف هم موج می زند، با این توجیه که ۴۷ درصد خانواده ها خودرو ندارند، اظهار داشت:‌ نیازمند بازنگری جدی در فرایندها هستیم و می توان با یک برنامه سه ساله مشکلات اقتصادی را حل کرد.

شهردار تهران با بیان اینکه روزانه ۱۳۷ میلیارد دلار یارانه پنهان در بخش خانگی داده می شود، گفت: هر فرد در سال ۱۲۰۰ کیلووات ساعت برق، ۷۰۰ متر مکعب گاز و روزانه ۱۳۴ میلیون لیتر بنزین مصرف می شود که میزان بالایی است و برای تامین بخشی از آن نیاز به واردات داریم.

زاکانی با بیان اینکه با کاهش بخشی از این مصارف می توان مشکلات انرژی را حل کرد، فزود: باید در این زمینه یک الگوی جدید ارائه کرد که حدود ۸۷ میلیون جمعیت کشور را پوشش دهد.

شهردار تهران از ورود این نهاد به بحث توسعه تجدیدپذیرها خبر داد و گفت: برای ایجاد ۲ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در تهران سرمایه‌گذاری خواهیم کرد.

زاکانی از تلاش برای توسعه برقی سازی تهران خبر داد که بر همین اساس ۳ هزار دستگاه اتوبوس برقی خریداری شده و کم کم وارد ناوگان می شوند.

وی با اشاره به اینکه ۷۵ دستگاه اتوبوس برقی سه کابین خریداری شده است و به ناوگان اضافه می شود، از افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی تهرتن در آینده نزدیک خبرداد و گفت : هر روز تعطیلی تهران ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد دلار هزینه روی دست می گذارد که با برقی سازی ناوگان می توان از تعطیلی جلوگیری کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه