سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دانشگاه علوم پزشکی ایران:

۹ ماه آینده تمامی سامانه‌های آموزشی به سیپاد منتقل می‌شود

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام می‌کند که سامانه آموزشی این دانشگاه پس از مطالعات فنی و بررسی‌های چندبخشی، به سامانه سیپاد تغییر یافته و اکنون نسخه جدید آماده بهره‌برداری کامل کاربران است.

دانشگاه علوم پزشکی ایران
به گزارش خبرگزاری موج

، تغییر سامانه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و آغاز بهره‌برداری از سامانه جدید سیپاد روند نوسازی زیرساخت‌های آموزشی این دانشگاه را وارد مرحله تازه‌ای کرده است و اکنون نسخه جدید برای استفاده کامل کاربران آماده است.

براساس گزارش رسمی دانشگاه اعلام شد: در راستای بهبود فرآیندهای آموزشی و یکپارچه‌سازی زیرساخت‌های داده‌ای، سامانه آموزشی دانشگاه به سامانه سیپاد منتقل شده و این تحول پس از مطالعات فنی و جلسات کارشناسی چندبخشی به منظور رفع محدودیت‌های سامانه‌های پیشین و ارتقای تجربه کاربری انجام گرفته است.

در ادامه توضیح داده شد: با توجه به محدودیت‌ها، پراکندگی سامانه‌های آموزشی و نیاز به زیرساخت یکپارچه، فرآیند مهاجرت به سامانه یکپارچه شرکت سامانه‌ساز مروارید برنامه‌ریزی و اجرا شده و عملیات انتقال داده‌ها به سرانجام رسیده است.

براساس اعلام دانشگاه افزوده شد: آموزش کاربران نیز بر اساس الگوی پیشنهادی انجام شده و اکنون سامانه برای بهره‌برداری در دسترس قرار دارد.

در بخش مربوط به داده‌ها اعلام شد: در مرحله نخست، داده‌های سامانه هم‌آوا به سیپاد منتقل شده و قرار است سامانه‌های حق‌التدریس، سعاد، بایگانی تصویری، دانش‌آموختگان، تغذیه، خوابگاه، کمیته انضباطی و سایر سامانه‌های آموزشی و دانشجویی طی ۹ ماه آینده به این سامانه منتقل شوند.

در ادامه گزارش فنی اشاره شد: فرآیند مطالعاتی تغییر سامانه از اسفندماه ۱۴۰۳ در معاونت آموزشی و مدیریت فناوری اطلاعات آغاز شده و پس از بررسی‌های تخصصی در کمیته‌های فنی و تصویب در هیأت رئیسه دانشگاه، مجوزهای لازم از وزارت بهداشت اخذ شده است.

در بخش تشریح اشکالات اعلام شد: تعدد سامانه‌ها، عدم یکپارچگی داده‌ها، هزینه‌های بالای پشتیبانی، نیاز به ورود چندباره اطلاعات، وجود مشکلات فنی و محدودیت گزارش‌گیری از چالش‌های سامانه‌های قبلی بوده است.

براساس گزارش تکمیلی یادآوری شد: دسترسی بهتر، کاهش هزینه‌ها، رابط کاربری بهینه، یکپارچه‌سازی بخش‌های آموزشی، مالی، فرهنگی و هیأت علمی، بهبود تصمیم‌گیری مدیران، امکان رصد درخواست‌های دانشجویی و مدیریت فرآیند استاد مشاور از مهم‌ترین مزیت‌های سامانه جدید است.

در بخش نهایی اعلام شد: سامانه سیپاد در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، مشهد، شیراز، قم و کرمان نیز با موفقیت اجرا شده و رضایتمندی مطلوب کاربران این مراکز نشان می‌دهد که انتخاب دانشگاه علوم پزشکی ایران هماهنگ با مسیر تجربه‌محور دیگر دانشگاه‌های معتبر کشور بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه