English

فرمانده فراجا:

حفظ شاخص‌های امنیتی سخت‌تر از رسیدن به آن است

سردار رادان فرمانده کل انتظامی کشور تحقق اهداف اولویت‌های شش‌گانه پلیس را نتیجه همکاری مردم با مجموعه انتظامی دانست و پروژه‌های زیرساختی جدید را عاملی برای افزایش توان عملیاتی و رضایت نیروها عنوان کرد.

سردار رادان
به گزارش خبرگزاری موج

، فرمانده کل انتظامی کشور در ارزیابی تازه خود اعلام کرد: وضعیت امنیتی و پیشگیری از سرقت در استان کهگیلویه و بویراحمد بسیار مطلوب است و شاخص‌های امنیتی این استان در برخی موارد حتی از میانگین ملی نیز بالاتر رفته است.

وی افزود: بررسی اولویت‌های شش‌گانه پلیس نشان می‌دهد که عملکرد استان در تمامی این محورها قابل قبول و در مواردی پیشرو بوده است.

سردار رادان با اشاره به حوزه پیشگیری از سرقت تصریح کرد: وضعیت استان در این بخش قابل توجه است و در شاخص کشوری نیز رتبه مطلوبی دارد.

وی افزود: عملکرد استان در حوزه کشف سرقت‌ها و جلوگیری از وقوع آن‌ها همچنان روندی مثبت و رو به رشد داشته و اقدامات انجام‌شده مؤثر بوده است.

 او به کاهش تصادفات و تلفات ناشی از حوادث جاده‌ای در استان اشاره کرد: کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های پیشرو در کاهش تصادفات شناخته شده و این روند مورد توجه پلیس قرار گرفته است.

وی افزود: با این حال حفظ این شاخص‌ها دشوارتر از رسیدن به آن‌هاست و نیازمند تداوم تلاش دستگاه‌های مرتبط است.

فرمانده کل انتظامی کشور بر ضرورت استمرار وضعیت موجود در اولویت‌های شش‌گانه تأکید کرد: همکاری مردم استان با نیروی انتظامی و تلاش شبانه‌روزی همکاران پلیس، زمینه تحقق اهداف تعیین‌شده را فراهم کرده است.

وی افزود: تقویت توان عملیاتی پلیس و اجرای مأموریت‌ها در مسیر خدمت‌رسانی به مردم همچنان از محورهای جدی برنامه‌هاست.

او همچنین پروژه‌های زیرساختی و توسعه‌ای انتظامی را از عوامل مهم ارتقای آمادگی نیروها دانست و تأکید کرد: توسعه این امکانات به افزایش همبستگی، کارآمدی و رضایت خانواده‌های کارکنان منجر خواهد شد.

وی افزود: حضور فعال مردم و همدلی اجتماعی در استان، تحقق اهداف پلیس در تراز افق شش‌گانه را امکان‌پذیر می‌کند و مسیر پیشرفت استان در حوزه‌های مختلف را هموارتر خواهد ساخت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه