سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس قوه قضاییه:

استارتاپ‌ها هیئت‌های سه یا پنج نفره برای اخذ رضایت شاکیان تشکیل دهند

رئیس قوه قضاییه اعلام کرد: شرکت‌های نوآفرین باید برای حل دعاوی خصوصی و اخذ رضایت شاکیان، هیئت‌های سه یا پنج نفره تشکیل دهند تا از این طریق حجم پرونده‌های قضایی در حوزه اقتصاد دیجیتال کاهش یابد.

غلامحسین محسنی اژه‌ای + رئیس قوه قضائیه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نشست بررسی چالش‌های قضایی شرکت‌های نوآفرین (استارتاپ‌ها)، با اشاره به جلسه روزهای گذشته سران قوا با نمایندگان تعدادی از استارتاپ‌ها که در حوزه اقتصاد دیجیتال فعالیت دارند، اظهار کرد: بخش قابل توجهی از مشکلات و مسائل قضایی ایجاد شده برای استارتاپ‌ها، قابلیت حل و فصل دارند و در راستای کاهش تعداد این پرونده‌ها، باید برخی اقدامات در دستور کار قرار گیرد.

محسنی اژه‌ای در همین راستا گفت: تشکیل هیئت‌های سه یا پنج نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از جمله راهکارهای کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست که لازم است در این زمینه، اقدامات مربوطه توسط شرکت‌های نوآفرین انجام شود.

رئیس قوه قضاییه گفت: از سوی دیگر، مدعی‌العموم نیز با مشاهده‌ی اعلام و اصلاح خطا از سوی استارتاپ و عذرخواهی توسط آن، باید مساعدت‌ها و کمک‌های قانونی خود را در قبال پرونده‌ی آن به کار گیرد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بدون تردید، با اجرای این تمهیدات، می‌توان میزان پرونده‌های قضایی تشکیل شده برای استارتاپ‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

رئیس دستگاه قضا افزود: از سوی دیگر، ضروری است که دادستان‌ها و قضات از نگاه‌ها و نظرات تخصصی استارتاپ‌ها در رسیدگی به پرونده‌ها بهره ببرند.

 محسنی اژه‌ای تصریح کرد: اجرای این تدابیر و تمهیدات در قبال استارتاپ‌ها، از سوی دادگستری و دادستانی تهران شروع خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه