سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

وزیر آموزش‌و‌پرورش:

در اجرای طرح توزیع شیر مدارس به چالش برخوردیم

رضا کاظمی وزیر آموزش‌و‌پرورش اعلام کرد: طرح توزیع شیر در مدارس، با وجود آغاز در چند استان، با چالش‌های اجرایی و نوسان قیمت نهاده‌ها مواجه شده است و گفت توافق اولیه با شرکت‌های لبنی برای تأمین شیر باید بازنگری شود.

علیرضا کاظمی - وزیر آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج، رضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش از بروز چالش در روند اجرای طرح توزیع شیر مدارس خبر داد و گفت باوجود آغاز توزیع در دو تا سه استان، تفاهم‌نامه اولیه با شرکت‌های لبنی با مشکلات ناشی از تغییر قیمت‌ها روبه‌رو شده است.

کاظمی تصریح کرد: در شهریور توافقی میان ستاد تنظیم بازار و کارخانه‌های تولیدی لبنیات برای تعیین قیمت شیر مدارس صورت گرفت، اما به‌دلیل افزایش قیمت نهاده‌ها، اجرای این توافق با مانع مواجه شده و نیازمند بازنگری است.

وی تأکید کرد وزارت آموزش‌و‌پرورش به‌دنبال تداوم تأمین شیر رایگان برای دانش‌آموزان است و هماهنگی‌های جدید با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای رفع مسائل تأمین و پایداری شبکه توزیع در دستور کار قرار دارد.

به گفته منابع مطلع، اجرای طرح شیر مدارس علاوه بر نقش در سلامت تغذیه‌ای، از عوامل مؤثر در افزایش تمرکز و کاهش فقر غذایی میان دانش‌آموزان محسوب می‌شود.

لذا انتظار می‌رود با ثبات نرخ تأمین لبنیات و همکاری میان دستگاه‌های اجرایی، این چالش در هفته‌های آینده برطرف گردد.

هم‌زمان برخی گزارش‌ها از استان‌هایی چون خراسان رضوی و فارس حکایت از توقف موقت توزیع دارند، اما وزارتخانه وعده داده است این طرح پس از تعدیل قیمت‌ها به‌صورت سراسری از سر گرفته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه