سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

فراخوان اولویت‌های پژوهشی سازمان سنجش آموزش کشور تا پایان آبان ماه ۱۴۰۴ تمدید شد

رئیس مرکز پژوهش، نوآوری و هوشمندسازی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید فراخوان اولویت‌های پژوهشی و فناوری سازمان سنجش آموزش کشور تا سی‌ام آبان ماه ۱۴۰۴ خبر داد.

سازمان سنجش
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از سازمان سنجش آموزش کشور، دکتر عبدالکریم شادمهر با اعلام این خبر، گفت: سازمان سنجش آموزش کشور بر اساس برنامه تحولی چهارساله، نیازهای پژوهشی و فناوری خود را در قالب فراخوان منتشر کرد و در این فراخوان از اساتید، صاحب‌نظران، پژوهشگران و دانشجویان علاقه‌مند برای ارائه ایده‌های کاربردی و نوآورانه دعوت شده است.

وی افزود: پژوهشگران مراکز پژوهشی وابسته به دانشگاه‌ها، مؤسسات، پژوهشکده‌ها، پارک‌های علم و فناوری و اندیشکده‌ها و سایر مراکز پژوهشی می‌توانند بر حسب محورهای پژوهشی اعلام شده ایده‌های اولیه خود را ارائه دهند و در صورت تأیید ایده اولیه از پژوهشگران برای تدوین طرح پژوهشی دعوت به عمل خواهد آمد. 

رئیس مرکز پژوهش سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به جزئیات فراخوان منتشر شده، گفت: متن اطلاعیه فراخوان اولویت‌های پژوهشی، در درگاه مرکز پژوهش (www.craqe.ir) قابل دسترسی است و علاقه‌مندان مهلت دارند تا ایده‌های خود را به همراه شرح سوابق علمی تا ۳۰ آبان ماه سال جاری به نشانی الکترونیک (Research@sanjesh.org) ارسال نمایند و پس از بررسی از صاحبان ایده‌های حاوی راه‌حل‌های نوآورانه و کاربردی برای تدوین پیشنهادهای پژوهشی در قالب موردنظر دعوت به عمل می‌آید و در صورت تأیید در مراحل داوری و تصویب در شورای پژوهشی، قراردادهای پژوهشی با رعایت قوانین ضوابط و مقررات مربوط، منعقد خواهد شد.

رئیس مرکز پژوهش سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برخی از محورهای پژوهشی در سامانه «نان» به نشانی (https://nan.ac) قابل دسترسی است و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز می‌توانند در قالب تدوین پایان‌نامه و رساله در انجام پژوهش‌ها مشارکت نمایند.

دکتر شادمهر در پایان خاطر نشان کرد: ایده هایی که تاکنون دریافت شده، در دست بررسی و ارزیابی است و نتایج بررسی ها به زودی به صاحبان ایده ها اطلاع رسانی خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه