سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

حضور ایران در چهل‌وسومین همایش جهانی یونسکو با محور دیپلماسی علمی در سمرقند

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، با تأکید بر نقش دیپلماسی علمی در ارتقای جایگاه ایران، از حضور فعال کشور در چهل‌وسومین همایش جهانی یونسکو در سمرقند ازبکستان خبر داد.

حسین سیمایی صراف + وزیر علوم، تحقیقات و فناوری
به گزارش خبرگزاری موج

، چهل‌وسومین همایش جهانی یونسکو با حضور نمایندگان کشورهای عضو در شهر سمرقند ازبکستان آغاز به کار کرد و جمهوری اسلامی ایران با محور دیپلماسی علمی و گسترش گفت‌وگوهای جهانی آموزش و فناوری در این رویداد شرکت دارد.

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، پیش از عزیمت به ازبکستان اعلام کرد: هدف ایران از شرکت در این همایش، تقویت تعاملات علمی، فرهنگی و فناورانه با جامعه جهانی یونسکو و ارتقای نقش کشور در سیاست‌های آموزشی بین‌المللی است.

وی گفت: آموزش عالی ایران در تمام حوزه‌های اخلاق در فناوری، تربیت نیروی انسانی ماهر و گسترش همکاری‌های پژوهشی سخن‌های مهمی برای گفتن دارد و حضور فعال هیأت ایرانی در سمرقند، گامی دیگر در جهت تعامل علمی جهان‌محور و توسعه مهارت‌ها خواهد بود.

وزیر علوم افزود: شرکت در این اجلاس فرصتی است تا ایران ضمن تبادل تجربه‌های دانشگاهی و پژوهشی، سهم خود را در طراحی سیاست‌های آموزشی و فناوری در سطح جهان افزایش دهد. به گفته وی، برگزاری نشست‌های دوجانبه و چندجانبه در حاشیه همایش در دستور کار قرار گرفته است و جزئیات کامل این دیدارها به‌زودی منتشر خواهد شد.

حضور ایران در این دوره از اجلاس یونسکو، امتداد راهبرد وزارت علوم برای دیپلماسی علمی فعال است؛ سیاستی که با تأکید بر گفت‌وگو، مشارکت دانشگاهی و اشتراک دانش، جایگاه کشور را در منظومه علمی بین‌المللی تقویت می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه