سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

۵۰ امداد خودرو در تهران برای کنترل ترافیک مهرماه مستقر شدند

پلیس راهور تهران بزرگ همزمان با آغاز سال تحصیلی، طرح ویژه‌ای برای کنترل ترافیک اجرا و ۵۰ امداد خودرو را در معابر پایتخت مستقر کرد.

نشست خبری رئیس پلیس راهور تهران بزرگ
به گزارش خبرگزاری موج

، پلیس راهور تهران بزرگ به منظور مدیریت ترافیک اول مهر و بازگشایی مدارس، برنامه‌ای گسترده شامل استقرار نیروها در گلوگاه‌های مهم، حضور امداد خودروها و اجرای تدابیر ساختاری را به اجرا گذاشت.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور اعلام کرد که ۲۹۹ مدرسه واقع در حاشیه معابر اصلی شناسایی و نیروهای پلیس در ۶۰ گلوگاه با تراکم بالای تردد مستقر شده‌اند.

وی با اشاره به همکاری شرکت‌های خودروسازی سایپا و ایران‌خودرو، از استقرار ۵۰ خودرو امدادی در سطح شهر، به‌ویژه بزرگراه‌ها، خبر داد و افزود: شهرداری تهران نیز ۶ جرثقیل سنگین و ۲۰ جرثقیل سبک را برای جابه‌جایی خودروهای خراب در مسیرها مستقر کرده است؛ چرا که خرابی خودروها یکی از عوامل اصلی ایجاد تراکم ناگهانی است.

موسوی‌پور بر اهمیت شناورسازی ساعات کاری کارمندان دولت و تقسیم زمان ورود دانش‌آموزان به دو نوبت ۷:۳۰ و ۸ صبح تأکید کرد و گفت این اقدامات ضمن کاهش هم‌زمانی تردد، فشار بر مسیرهای شلوغ را کاهش می‌دهد. وی افزود که چینش دقیق نیروها و تجهیزات امدادی، سرعت رفع موانع ترافیکی را افزایش داده و جریان عبور و مرور را روان‌تر می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه