رئیس بنیاد شهید:

آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد تا دو ماه آینده برگزار می‌شود

سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از برگزاری آزمون استخدامی ویژه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد ظرف حداکثر دو ماه آینده خبر داد.

سعید اوحدی + رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید اوحدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد آزمون استخدامی ویژه فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد حداکثر تا دو ماه آینده برگزار خواهد شد.

وی گفت بر اساس تکلیف قانونی دولت در این زمینه، کد رشته‌های شغلی و مقاطع تحصیلی متقاضیان به سازمان امور اداری و استخدامی ارسال شده است تا فرآیند اجرایی با سرعت انجام شود.

اوحدی با اشاره به نظر و تأکید علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان امور اداری و استخدام کشور، ابراز امیدواری کرد آزمون در مدت حداکثر یک ماه یا در بدترین حالت تا دو ماه آینده برگزار شود و جذب ۱۲ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باقی‌مانده عملیاتی گردد.

رئیس بنیاد شهید تصریح کرد برگزاری این آزمون مشکل اشتغال فرزندان عزیز شهدا و جانبازان به صورت کامل و قطعی حل خواهد کرد و گامی مهم در مسیر عدالت اجتماعی و پاسخ به مطالبات این قشر ارزشمند خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه