سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

ایران بیش از ۱۷ هزار داروخانه فعال و آمادگی برای همکاری جهانی دارد

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت بیش از ۱۷ هزار داروخانه در کشور، از تاب‌آوری صنعت داروسازی در برابر بحران‌ها تقدیر کرد.

رئیس سازمان غذا و دارو
به گزارش خبرگزاری موج

،  مهدی پیرصالحی، رییس سازمان غذا و دارو، در آیین افتتاح دهمین نمایشگاه ایران‌فارما با اشاره به تاریخچه کهن طب و داروسازی در ایران و نام‌های ماندگاری چون ابن‌سینا و محمد بن زکریای رازی، بر نقش محوری ایران در علوم پزشکی گذشته و حال تأکید کرد.

او با بیان اینکه بیش از ۲۲۰ شرکت تولیدکننده، ۷۰ شرکت توزیع‌کننده و ۱۷ هزار داروخانه در سراسر کشور فعال هستند، گفت زنجیره کامل تولید تا توزیع دارو در ایران توانسته دسترسی مناسب مردم به دارو را تضمین کند.

پیرصالحی تاب‌آوری صنعت داروسازی کشور را در جنگ تحمیلی، بحران کرونا، جنگ ۱۲ روزه و چهار دهه تحریم‌های سنگین نمونه‌ای از ظرفیت بالای این حوزه دانست. وی افزود ایران‌فارما فرصتی برای نمایش دستاوردهای نوین دارویی و تقویت مسیر توسعه مبتنی بر پایداری، نوآوری و حمایت دولتی است.

رییس سازمان غذا و دارو همچنین از آمادگی ایران برای همکاری‌های گسترده بین‌المللی خبر داد؛ شامل صادرات مواد اولیه و داروهای ساخته‌شده، تجهیزات داروسازی و انتقال فناوری به کشورهای دوست، همچنین واردات مواد مورد نیاز و دانش فنی از سایر کشورها.

وی یادآور شد ایران به‌عنوان عضو PIX، نظام GMP خود را با قوانین بین‌المللی منطبق کرده و در مسیر کسب استاندارد سازمان جهانی بهداشت حرکت می‌کند. حضور فعال در پیمان‌های منطقه‌ای چون شانگهای و بریکس، به گفته او، زمینه ایجاد تشکل‌های دارویی مشترک و بهبود دسترسی به داروی باکیفیت را فراهم خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه