English

رئیس قوه قضائیه در جریان نحوه پذیرایی از زائران حضرت رضا(ع) قرار گرفت

غلامحسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه، در جریان سفر به مشهد از موکب‌های اطراف حرم رضوی، از جمله موکب «باب‌الکاظم» اصفهانی‌ها، بازدید و با فعالان خدمت‌رسان به زائران گفت‌وگو کرد. این بازدید که همزمان با دهه آخر صفر انجام شد، شامل حضور در آیین خطبه‌خوانی شب شهادت امام رضا(ع) و دیدار با تولیت آستان قدس رضوی بود.

رئیس قوه قضائیه در جریان نحوه پذیرایی از زائران حضرت رضا(ع) قرار گرفت
به گزارش خبرگزاری موج

، غلامحسین محسنی اژه‌ای ، رییس قوه قضائیه ، روز یکشنبه با حضور در موکب‌های اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) از نزدیک در جریان روند خدمت‌رسانی به زائران قرار گرفت. یکی از این مراکز، موکب «باب‌الکاظم» اصفهانی‌ها بود که با پذیرایی و خدمات متنوع، میزبان خیل مشتاقان حرم رضوی است.

رییس قوه قضاییه ضمن قدردانی از تلاش‌های خادمان و داوطلبان موکب‌ها، بر اهمیت استمرار این سنت معنوی و تأثیر آن در ایجاد فضای همدلی و خدمت خالصانه به زائران تأکید کرد.

محسنی اژه‌ای در ادامه سفر خود به مشهد، در مراسم خطبه‌خوانی شب شهادت امام رضا(ع) شرکت و با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد. وی همچنین روز گذشته از تعدادی از موکب‌های پذیرایی از زائران پیاده در مسیرهای ورودی مشهد بازدید کرده بود.

این بازدیدها در دهه پایانی صفر، زمانی که مشهد پذیرای میلیون‌ها زائر از سراسر کشور و جهان اسلام است، انجام شد. به گفته مسئولان موکب‌ها، آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی بی‌وقفه تا پایان مراسم عزاداری وجود دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه