English

مسیرهای مسدود و محل‌های مجاز برای پارک خودرو در راهپیمایی جاماندگان اربعین

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اعلام اعمال محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۲۴ شب گذشته در مسیر و معابر پیرامونی راهپیمایی جاماندگان اربعین، از شهروندان خواست خودرو و موتورسیکلت خود را در خیابان‌های فرعی و خارج از محور اصلی پارک کنند.

مسیرهای مسدود و محل‌های مجاز برای پارک خودرو در راهپیمایی جاماندگان اربعین
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور روز پنجشنبه با اشاره به همزمانی راهپیمایی جاماندگان اربعین با ۲۳ مرداد گفت: محدودیت‌های ترافیکی در مسیر اصلی شامل خیابان ۱۷ شهریور، میدان امام حسین(ع)، خیابان شوش، میدان شوش، خیابان فداییان اسلام تا میدان عبدالعظیم حسنی(ع) و معابر پیرامونی حرم مطهر از ساعت ۲۴ شب گذشته آغاز شده است.

وی افزود: مسیرها از شب گذشته پاکسازی شده و از صبح امروز پذیرای حضور پرشور مردم است. شهروندان می‌توانند در هر نقطه از مسیر به جمع راهپیمایان بپیوندند اما باید توجه داشته باشند که تمامی محورهای اصلی درگیر با مراسم، محدودیت ترددی دارند.

موسوی‌پور درباره توقف وسایل نقلیه گفت: خودروها باید در خیابان‌های غربی و شرقی عمود بر محور اصلی راهپیمایی پارک شوند. همچنین تردد موتورسیکلت در مسیر اصلی ممنوع بوده و راکبان باید وسیله خود را در خارج از محور قرار دهند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تأکید کرد موتورسواران باید الزامات ایمنی به‌ویژه استفاده از کلاه ایمنی را رعایت کنند و پس از پارک وسیله در محل مجاز، پیاده به جمع راهپیمایان بپیوندند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه