رئیس شورای اسلامی شهر تهران:
موزهای برای روایت مقاومت و ایستادگی مردم ایجاد می شود
چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت حفظ آثار جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکا در ایران، از برنامهریزی برای ثبت یادمانی دائمی و ایجاد موزهای برای روایت مقاومت و ایستادگی مردم ایران خبر داد.

، مهدی چمران در مراسم افتتاح یادمان شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی با تاکید بر لزوم ثبت حماسه مقاومت ملت ایران در برابر جنایات دشمنان به خبرنگاران گفت: برنامه این است که از همین ابتدا، نقطهای یا یادمانی بهعنوان سندی زنده از جنایاتی که رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم ایران انجام دادند، ثبت شود؛ یادبودی که در دل تهران بماند و همیشه ظلمی را که در این ۱۲ روز بر مردم ما رفت، یادآوری کند.
وی با یادآوری خاطرهای از حمله موشکی دوران دفاع مقدس در خیابان بهجتآباد که به شهادت ۲ نفر منجر شد، افزود: از آن حادثه امروز هیچ اثری نیست. باید از گذشته درس بگیریم و این نقاط را حفظ کنیم تا نسلهای آینده بدانند که مقاومت مردم ما چگونه شکل گرفت.
چمران از طراحی برنامههای گستردهتر در آینده خبر داد و اظهار کرد: این آغاز راه است؛ چه بسا در آینده همین یادمان توسعه یابد یا موزهایی برای بازگویی این وقایع تاریخی ایجاد کرده تا عشق به میهن، اسلام، مکتب و امام حسین(ع) در دل مردم به نسلهای بعد منتقل شود.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره جملهای که شایسته نگارش بر پرچم این یادمان است، گفت: هر جملهای که بر این پرچم نوشته شود، زیباست؛ چون از دل مردم برمیخیزد و بازتابدهنده قلب تپنده ملت ماست.
ارسال نظر