English

چمران در آیین بزرگداشت خبرنگاران شهید غزه:

کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود / غزه در غزه می‌ماند اگر خبرنگاران شهید نبودند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه جنایات کربلا پس از گذشت ۱۴۰۰ سال زنده مانده، چون حضرت زینب (س) با روایت گری خود حقایق را زنده نگه داشتند؛ تصریح کرد: امروز هم خبرنگاران و خبرنگاران شهید غزه با رشادت های خود در امتداد مسیر روایتگری حضرت زینب (س) قرار داشته و دارند.

 کربلا در کربلا می‌ماند اگر زینب نبود / غزه در غزه می‌ماند اگر خبرنگاران شهید نبودند
به گزارش خبرگزاری موج

، آیین بزرگداشت خبرنگاران شهید غزه با حضور مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، مهدی اقراریان، عضو شورا،محمدرضا نوروز پور، معاون امور رسانه ای و تبلیغات وزارت ارشاد، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگوی شهرداری تهران و جمعی از اصحاب رسانه از اقصی نقاط جهان در خانه روزنامه نگاران شهر، برگزار شد.

رئیس شورا گفت: امروز شاید در عرصه مبارزه در جغرافیای منطقه رژیم منحوس و کودک کوش اسرائیل توانسته اقداماتی انجام دهد؛ ولی در بین مردم جهان به‌عنوان منفورترین کشور شناخته می شود. کشورهای کمک رسان به اسرائیل هم چون آمریکا و برخی دولت های غربی هم مثل خود اسرائیل غاصب، منفور شده اند.

وی در خصوص شهادت ۲۲۷ تن از خبرنگاران و اصحاب رسانه در غزه تصریح کرد: خبرنگاران در غزه کشته می‌شوند تا جهانیان، جنایات اسفناک که در غزه در حال رخ دادن است را نبینند. دانشجویان، فرهیختگان و شهروندان غربی که دولت های آنها پشتیبان اسرائیل هستند هم در خیابان ها حاضر می‌شوند چون خبرنگارانی هستند که با حضور در خطر ناکترین مکان های جنگ زده غزه حقایق را برای جهانیان به تصویر کشیده اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پایان با بیان اینکه جنایات کربلا پس از گذشت ۱۴۰۰ سال زنده مانده، چون حضرت زینب (س) با روایت گری خود حقایق را زنده نگه داشتند؛ تصریح کرد: امروز هم خبرنگاران و خبرنگاران شهید غزه با رشادت های خود در امتداد مسیر روایتگری حضرت زینب (س) قرار داشته و دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه