English

تصادف مرگبار عابرپیاده در بزرگراه آزادگان پایتخت

سرهنگ کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد یک دستگاه خودرو سواری با عابر پیاده در بزرگراه آزادگان پایتخت خبر داد و گفت: بر اثر این تصادف و شدت جراحات وارده عابر پیاده جان خود را از دست داد.

تصادف مرگبار عابرپیاده در بزرگراه آزادگان پایتخت
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ فیروز کشیر افزود: این تصادف بامداد امروز- شنبه - در بزرگراه آزادگان مسیر غرب به شرق لاین کندرو روبروی خیابان غفاری یک دستگاه خودرو پژو ۲۰۷ به علت عدم توجه به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز و به صورت عرضی از این معبر را داشت رخ داده است.

این مقام پلیس عدم توجه به جلو را یکی از عوامل اصلی وقوع تصادفات در معابر شهری و بزرگراهی عنوان کرد و گفت: رانندگان باید همواره با دقت بیشتری رانندگی کنند و به عابران پیاده و موانع احتمالی در مسیر توجه کافی داشته باشند و با توجه به خلوتی معابر در ساعات آغازین روز با سرعت مطمئنه حرکت کنند تا از بروز چنین حوادث ناگواری جلوگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین عابران پیاده باید برای عبور از خیابان‌ها و بزرگراه‌ها فقط از پل‌های هوایی، گذرگاه‌های مشخص‌شده و مسیرهای ایمن استفاده کنند تا خطر تصادف به حداقل برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه