English

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی:

باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان آور لحاظ شود

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه کارفرمایان پروژه‌های ساختمانی، کارگران این بخش و سازمان تأمین‌اجتماعی در راستای پوشش بیمه‌ای این قشر ذینفع هستند، گفت:‌ تلاش داریم به زودی جلسه‌ای برگزار شود تا سازوکار شناسایی مصادیق کارگران ساختمانی و مسائل موجب انحراف از قانون این حوزه‌ را اجرایی کنیم.

باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان آور لحاظ شود
به گزارش خبرگزاری موج

​، مصطفی سالاری در نشست با رئیس و اعضای هیأت مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران افزود: مساله کارگران ساختمانی موضوع پیچیده‌ای است و فلسفه بیمه کارگران ساختمانی به تغییرات مکرر شاغلان این حوزه بستگی دارد و این وضعیت متغیر، محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند. از جمله اینکه همکاران ما در شعب امکان شناسایی کارگران ساختمانی را ندارند و در این ارتباط دریافت گواهینامه فنی و حرفه‌ای، بنا بر تجربه چند ساله، نمی‌تواند ملاک مناسبی برای شناسایی این افراد باشد.

او افزود: ما در سازمان تامین اجتماعی اقدامی را از ابتدای امسال آغاز کردیم که در روزهای آینده تکمیل می‌شود که در این ارتباط شناسایی تعداد کارگران ساختمانی در سطح شهرستان‌ها از اولویت‌های این سازوکار است. در این راستا مشخص شدن افراد و نحوه انتخاب کارگران ساختمانی، چالش اصلی است و تشکیل ترکیبی در جهت مشخص شدن مصادیق شاغلان ساختمانی را باید مهم‌ترین نیاز این بخش دانست.

سالاری با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی به دنبال مشارکت در حوزه بیمه کارگران ساختمانی است، تأکید کرد: ما در حوزه‌های  مختلف به دنبال استفاده حداکثری از ظرفیت شرکا هستیم که کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران می‌تواند در این راستا نقش‌آفرینی کند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: بخش قابل توجهی از جمعیت کارگران ساختمانی شاغل در این حوزه به واسطه قوانین و مقررات موجود، تحت پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی قرار دارند و در این ارتباط مسأله اساسی، تأمین حق بیمه این افراد از محل قانونی و برخورداری کارگران واقعی از این خدمات است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: بازنشستگی با استناد به مقررات فعلی مشاغل سخت و زیان آور در وضعیت موجود به نفع کارفرما، تأمین اجتماعی و کارگر نیست و به همین منظور ما با همراهی شرکای اجتماعی و در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اصلاح آیین نامه بازنشستگی سخت‌ و زیان‌آور را دنبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان آور لحاظ شود. همچنین سابقه بیمه برای مشاغل مختلف باید تا یک و نیم برابر مورد توجه قانون باشد. این اصلاحات و ساماندهی‌ها، منابع صندوق و منافع کارگران و کارفرمایان را صیانت می‌کند زیرا مشاغل سخت و زیان آور در حال آسیب زدن به منابع سازمان تأمین‌اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، سالاری گفت: سال گذشته بیش از ۵۰ درصد بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با سنوات ارفاقی بازنشسته شدند که اکثر آن‌ها با استناد به سخت و زیان‌آور بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه