English

مدیرکل کمیته امداد استان تهران:

توانمندسازی خانواده‌ها محور اصلی برنامه‌های کمیته امداد در استان تهران است

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد محور اصلی برنامه‌های کمیته امداد در استان تهران است.

توانمندسازی خانواده‌ها محور اصلی برنامه‌های کمیته امداد در استان تهران است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، ابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران در مراسم اهدای جهیزیه به خانواده‌های تحت حمایت، با تأکید بر اهمیت عدالت‌محوری در توزیع خدمات، اظهارداشت: توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها به‌ویژه زنان سرپرست خانوار، اولویت اصلی کمیته امداد در استان تهران است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد مددجویان استان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند، افزود: سیاست ما عبور از حمایت صرف معیشتی به سمت توانمندسازی پایدار است؛ به‌گونه‌ای که خانواده‌ها بتوانند با عزت، استقلال و ثبات اقتصادی مسیر زندگی خود را ادامه دهند.

پرپنچی با قدردانی از مشارکت خیرین، بازاریان، شرکت همراه اول و نهادهای مذهبی در اجرای این طرح گفت: اقلام جهیزیه تهیه‌شده با مشارکت مردم و بنگاه‌های اقتصادی، پس از شناسایی دقیق و کارشناسی خانواده‌های واجد شرایط، در حال توزیع است. این جهیزیه‌ها با هدف حمایت از ازدواج آسان و پایداری خانواده‌ها به جوانان نیازمند اهدا می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران همچنین از اجرای طرح‌های گسترده در حوزه مسکن خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر ساخت ۴۴۰ واحد مسکونی در اسلامشهر آغاز شده و ۳۳ هزار خانوار مستأجر تحت پوشش در استان نیازمند حمایت در حوزه مسکن هستند. حمایت از تأمین اجاره‌بها، ساخت و خرید مسکن از برنامه‌های مهم ما در سال جاری است.

پرپنچی با اشاره به راه‌اندازی سامانه‌های هوشمند برای خدمات‌رسانی عادلانه و غیرحضوری گفت: مددجویان می‌توانند بدون مراجعه حضوری نیاز خود را ثبت کنند و خدمات بر اساس شناسایی کارشناسان و با رعایت اصول عدالت اجتماعی ارائه می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امید داریم با ادامه مسیر خیر و همدلی، بتوانیم در سایه همراهی مردم و مسئولان، گرهی از زندگی خانواده‌های نیازمند بگشاییم و گام‌های مؤثرتری در راستای توانمندسازی و خدمت‌رسانی برداریم.

 مسجد باید محور رفع نیازهای اجتماعی باشد

کمیته امداد استان تهران

حسین محمدابراهیم، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران نیز در این برنامه با اشاره به نقش محوری مساجد در حل مسائل اجتماعی، از گسترش مراکز نیکوکاری در مساجد استان خبر داد و تأکید کرد که امروز کمتر مسجدی در تهران وجود دارد که فاقد مرکز نیکوکاری باشد.

وی با بیان اینکه مسجد باید منشأ هر امر خیری در جامعه باشد، افزود که نهاد مسجد می‌تواند و باید در حوزه‌هایی مانند کمک به ازدواج جوانان، اطعام نیازمندان، پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه و حمایت از اقشار کم‌برخوردار نقش‌آفرینی کند.

محمدابراهیم، در مراسم اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند که در دهه کرامت و با عنوان «نسیم رحمت رضوی» برگزار شد، مشارکت نهادهای مختلف از جمله همراه اول، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بازاریان را الگویی موفق از هم‌افزایی مردمی و نهادی دانست و از تلاش‌های صورت‌گرفته در مسجد امام بازار در این زمینه قدردانی کرد.

وی با اشاره به کمک ۱۵ میلیارد تومانی خیران و دستگاه‌های همکار در تهیه این جهیزیه‌ها، بر لزوم ترویج سنت حسنه ازدواج و فرهنگ کمک به نیازمندان در بستر مساجد تأکید کرد و خواستار استمرار این اقدامات خداپسندانه با محوریت خانه‌های خدا شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه